Hanifeckr Bebeğim 1 ay 13 günlük kizlar uzamış sarılık olduk kanında hiç bir sıkıntı çıkmadı 1 gün ışık tedavisi gördü ama halen sarı ne zaman geçer bilen var mı yaşayan var mı canımı çok sıkıyor bu durum
hunilimomy Hanifeckr uzamış sarılıkta ten renginin normale dönmesi uzun sürebilir kan değerleri önemlidir oncelik
defneduruu Hanifeckr sarılık vücuttan ve gözlerden geç gider ama en son gözlerden gider sık emzirip güneşe tutun 10 15 dakika kdr iki bebeğimde de bu şekilde atlattık
medine28 Hanifeckr bizde 29 günlük olduk en son doktor kontrolünde 11.3 çıkmıştı sarılık değeri doktor 15 in altında olduğu için normla anne sütü sarılığı 2-3 aya geçer dedi
bulutum0163 Hanifeckr Merhaba benim ilk bebegimde sarılık olmuştu doktor sık sık emzir daha çabuk geçer demişti ve öylede oldu bebek bol beslenirse atlatır çok geçmiş olsun
Hanifeckr Doktor mama takviyesi de istedi aslında kilo alışı bile çok güzel bi siinti görmedi kan değerleri de normal dedi ama sarikigi bı turlu vucuttan gitmedi buda beni korkutuyor aklıma takıldı