rachelgreen_ ilk anne dedi onu bıraktı dede dedi onu da bıraktı şimdi mama ve baba en çok söyledikleri 😂 anneyi çok nadiren. Dede tamamen unutuldu😅 8 ay 25 günlük 😊
maygirl damlasimsekk 9.ayın başında anne dedi…Sonra aynı ayda baba,dede gibi devam etti sonra hic durduramadık zaten☺️
mamacitaa_ damlasimsekk babildayinca ilk baba dedi 9 aylıkken . Suan ise net bir şekilde anniiiii geell abaaa dede nene ömiiii( Ömer kuzeninin adı ) pisii pisi hav haaavvvv gittttt deffffdeeeee ( defne ablasının adı ) ve daha çoğu şeyi anlatabiliyor maşallah yavruma 16 aylik 🥰
caglanne 15 aylik baba dan baska birsey yok onu da 2 ay soylemedi simdi tekrar soyluyor milletin cocugu 10 kelime soyluyor niye boyle 😢😢
momeymen caglanne sürekli tekrar et yanında birden açılıyor. Ben her organını öğretmek içşn mesela günlerce sürekli ayak ayak ayak sonra şarkılar uyduruyorum salla salla kolları filan bakıyorum öğreniyor ama sabahtan akşama içim dışım kol oluyor mesela. Çok tekrar gerekiyor bence bir de kalabalık çok iyi geliyor ya farklı insanlar çok iyi geliyor
birbedevi damlasimsekk 15 aylık şuanda babayı çok net söylüyor inni ( anne ) mama ,dede ,gel ,al ,ver kalk, ganga (kanka) , no (hayır ) şuan aklıma gelen bunlar . İlk kelimesinş de 8 aylık söyledi sanırım
birbedevi damlasimsekk 15 aylık şuanda babayı çok net söylüyor inni ( anne ) mama ,dede ,gel ,al ,ver kalk, ganga (kanka) , no (hayır ) şuan aklıma gelen bunlar . İlk kelimesinş de 8 aylık söyledi sanırım
cennetkusum16 damlasimsekk ilk 4 kelimeyi aynı anda söylemeye basladı 5 buçuk 6 ay arası ( dede- baba- hadi hadi -gel ) ben bunları bilinçsiz söylüyor sanıyordum ama bilinçli söylüyormuş. 9 ncü ayında anne anne diye peşimden emekleyerek geliyordu. Kalabalık ortamda hep iletişim halinde olunca konuşması çok erken oldu. Şuan 14 aylık 15 20 kelimesi var bakalım bazen kelimeleri yan yana getiriyor ikili oluşturmaya çalışıyor.
parla__ 9 aylık daha yeni sesler çıkarmaya başladı üç gündür. Mamma ,ma ma ma, me me, e de de gibi biseler söylüyor
biraz_tantana damlasimsekk gel çocuğumun ilk kelimesi gel oldu sonra baba 6 aylıktı 2buçuk yaşında sağolsun bir günde aniden adımı söylemek yerine anne demeye karar verdi
Kagannn1004 damlasimsekk ilk oğlum 6aylıkken babası askerdeydi hep baba dedirtiyordum baba demişti şimdi 6 aylık oğlum 1 aydır abi diyor 😂😂 anne baba yok abiii diyo
Yusufefem20 damlasimsekk İlk baba dedi bir iki üç defa sonra anne demeye başladı sonrada durdu artik ne zaman devam ederse 😅
UrbanMom damlasimsekk 1.5 yaşında söyledi ilk baba dedi sonra anne dedi. babıldanmaları saymıyorum. şimdi 2 yaşına girdi 50 kelimesi filan var ama kelimelerin çoğunu yanlış söylüyor ya da eksik söylüyor
defnem29t damlasimsekk 5ay17 günlükken baba dedi kızım tam 1 ay sonrada anne dedi ben 2 aylıktan beri masal okuyorum,hayvanlar,meyve,sebzeler resimlerine bakıp tekrar ediyordum bebek şarkıları dinleyip söylüyorduk ekran bakmadı hiç onun çok etkisi olduğunu düşünüyorum şimdi 11 aylık bissürü kelimesi var alırız Bi maşallah