ftmgln Kızlar eşimle günübirlik gezmeye gidicem sabah 7 gbı anneme bebeğimi bırakıp akşam 7 gbı alıcam ama vicdan yaptım motorla gıdıcez o yüzden götürmicez anne baba günü yapalım dedik ama bu vicdan duygusu bitirdi beni
Elmsnghn ftmgln bence hiiic üzülmyinnnn. Anne babanın da buna ihtiyacı var. Sonuçta yavrunuz güvenli ellerde. İnsanlar o saat aralığında yavrusunu bırakıp zorunlu çalışıyor. Siz 1. Günlük keyfinizi kendinize çok görmeyin öle düşünmeyin. Eşinizle bol eglenceleriniz olsun 😊
slnpkmm O kadar iyi anlıyorum ki 13 aylıj hiç kimseye bırakmadım geçen bir markete gittim tek başıma yolda yürümeyi unutmuşum kendimi çıplak gibi hissettim tek başıma yolda yürümek bana çok tuhaf hissettirdi markette de aramamak için zor tuttum kendimi ne var yani evde ve yarım saat işim vardı biz gereçten bazen abartıyoruz kendimize bunu yapmamamız gerekiyor
kctrk ftmgln ay ben bırakıyorum valla üç aylık anneme güvendiğim için aklım kalmıyor vicdan yapmayın saatlik bırakacaksınız sizin de buna ihtiyacınız var bırakacağınız kişi de anneniz sizden sonra bakacak en iyi kişi 🌸
organikirmik ftmgln anne baba günü yapıyor olsanız çocuk da olurdu, karı koca günüdür o 😅 Nolcak yahu sokağa atmamışsınız ya mis gibi bakar anneniz. İçiniz rahat olsun kafanızı dağıtın