helloandmom [silindi] [silindi] Delina 💗💗 Favori kokum yaz için çok güzel ve özel bir parfüm öneririm bunun pembeside var ama beyazı daha hoş
helloandmom [silindi] Bunuda tavsiye ederim bunuda kullandım herkes sormuşturmu tertemiz bir koku ❤️❤️
[silindi] patlakprezervatif çiçeksi tarzda olursa daha iyi olur ama deterjan gibi kokmayan, çekici romantik hoş havalı bir koku
patlakprezervatif [silindi] doldurma parfümde Paris Hilton derim çok güzel bir kokudur. Versace red jean watson Gratis buralarda bulunur hem çiçeksi hem meyvemsi kokuya sahip baymaz hafif ve güzeldir. Ve D&G limperatrice yine çiçeksi bir kokudur. Şöyle bir durum da var her ten aynı parfümü kullanamıyor uçuyor koku. Chanelin bir parfümü var bayılıyorum ama sıktığımda o bayıldığım kokusu kalmıyor
[silindi] patlakprezervatif evet bazen çok hoş gibi kokuyor ama deriden deriye de farkediyor kokular, kokularına bakacağım teşekkür ederm
beriiiiil [silindi] eşim orijinal parfüm satan bir yerden almıştı avmden . Gittiğinizde kokusunu size denetiyorlar. Sephorada var mı bilmiyorum
[silindi] helloandmom kokularını deneyip karar vereceğim ankaradayım ankamall de sephora ve svil olması lazım oralarda bulurum heralde