merveee0 2 gündür ishal bebeğim. Daha önce bu durumu yaşayan var mı ? Acaba benden kaynaklı mı yoksa bebeğim mi üşüttü ? Muhtemelen sabah acile götüreceğim
Elmsnghn merveee0 bence sabahı beklemeyin çok küçük. Kim ne derse boş siz bol bol emzirin muz patates haşlaması siz biraz katı beslenin sutunuzle geçer en azından. Ama bence acile götürün.
feslegencihnm merveee0 salgın muhtemelen benim bebeğimde bir anda ishal olmuştu keza yeğenimde aynı şekilde oldu günde 6 kez yapıyordu net olarak bana probiyotik kullanmamı önermişti doktorumuz ayrıca da ben Muz patates yiyordum o günler etki ediyordu sütten
merveee0 @denizalismom evet ama ilk zamanlarda biraz parçacıklı yapıyordu 2 gündür sadece sıvı yapıyor parçacık yok
merveee0 @Elmsnghn patates haşlaması,muz,probiyotik bunları 2 gündür tüketiyorum. Eşim işte sabah gelecek mecbur sabahı beklemek zorundayım.
merveee0 @feslegencihnm evet ilk ishal olduğunu anladığımda bende hemen muz ve patates tükettim ilk günlere nazaran her bez değişiminde ishal olmuyor. Kaç günde ishal geçmişti peki ?