elftty Kızlar denize soktuktan sonra dudağı morardi ama mutlu diye çıkarmadım hdmdn sizce bı sorun olmusmudur sonradan havluyla işittim hava da çok sıcaktı ama işte o an çıkarmak aklıma gelmedi sanırım çıkarmam gerekiyordu bı sorun olur mu
aysegul_my elftty belki demir eksikliği vardır bu gibi üşümelerde veya çok ağladığı durumlarda katılır gibi olurken falan dudak morarmaları oluyor ginede siz bir boş vaktinizde rutin kan tahlilleri ne baktirmanizda fayda vardır ihmal etmeyin 🫶☺️
duruistwo elftty hayır kız kıyamam bişey olmaz Birdahakine dikkat edin sadece vücut ısısı falan düşer öyle çıkarın yani
elftty duruistwo of cikarmadigima çok üzüldüm on beş dakika falan kalmisizdir ,göbeğinr kadar geliyordu su simitle zaten ama morardı o an cikarmadigima pişman oldum
elftty dayes ay inşallah bişey olmaz kuzum cikarmadigima pişman oldum morarma olunca çıkarmak grektgnixe blmyordum ama
elftty aysegul_my suda oldu kuzum demirimiz normal o yzuden devam ediyoruz eh yani az çok d ve demir devam bu yüzden suda moarrainca ve yuzdurmeye devam edince birz korktum sinrdaan