Başımızdan geceni size anlatmak istedim ki dikkatli olun. Bizim canımız yandı sizin yanmasın. 17 aylık kızım var. Bundan 5 gün önce bebegim hapsurmaya başladı. Burnu tıkandı ve hafif öksürüğü vardı. Dedim grip oluyor yine eyvah. Hemen prospan ve okyanus suyu falan kullanmaya başladım. Ama çocuk sabahlara kadar uyuyamiyor ağlayarak uyanıyor sabah 7lere kadar ayaklarımda salladım. Hastalığının 3. Günü hırıltılı nefes almaya başladı sağlık ocağına goturdum sırtını dinledi ses yok ama ates var tedbir amaçlı antibiyotik verelimm dedi. Aldım ilaçları eve geldim ama yok diyorum bu sıradan grip olamaz annelik iç gudusuyle götürdüm acile bütün tetkikler yapıldı gözlemler yapıldı bronşiolit başlangıç dediler. 2 gece 3 gün hastanede kaldik.Burnundan aldıkları ornekte rino virüs diye sıradan bir solunum yolu hastalığı çıktı ama bebeğimin bağışıklığı o an düşük olduğu için ciğere inmiş maalesef. Öpmeyle, tükürük yoluyla vs bulasirmis.Günlerdir ne çektiğimizi bir ben bir kızım bilir. Lütfen bebeklerinize dikkat edin. Kimseye opturmeyin. Elinizden geldiğince başka çocuklarla çok temasta bulunmamasına dikkat edin. Parktan sokaktan gelir gelmez ellerini yıkayın. Biz yandık siz yanmayin bugün 5. Günümüz biraz olsun daha yeni rahatladık. Aklım,kalbim bedenimden çıktı sanki o anları yaşarken…