ilknrysmn Kızım doğduğundan beri aynı emziği emiyor ama emzik artık kopma durumuna geldi ve geceleri korkuyorum kopar diye aynı emzigin yenisini aldım bir türlü alışamadı eski emzigini istiyor nasıl alistiricam biri bilgi versin nollur lütfennnnnnnn
ayazz512 ilknrysmn Eski ve yeni emziği dönüşümlü verin (geçiş dönemi) Gündüzleri oyun zamanında yeni emziği verinn. Eski emziği ise sadece uykuya geçişte verin. Böylece yeni emzik yeni ama tanıdık bir şeyolmaya başlar.
gizematadeniz ilknrysmn tehlikeye atmazdim ben olsam. Biliyorum benim oglum da emzik konusunda cok seçici. 10.5 aylik neredeyse ve tek bi cesit emiyo. Ama eğer tek bir emzigi emiyo ve kopacak olsaydi onu vermektense emzigi biraktirirdim. Ya da ucu ayni farkli marka emzikler denerdim
organikirmik ilknrysmn bebeğiniz ne kadarlık diye baktım 1 yaş 4 aylık yanlış anlamadıysam, nasıl doğduğundan beri aynı emziği kullanıyor :/
ilknrysmn gizematadeniz ucu Küçük zaten buyuklerde migdesi bulaniyo aynı emzigini aldım yeniyle eskiyi ayırt ediyo yeniyi almıyor bile ağzına
ilknrysmn organikirmik emzik değiştirmeye çalıştım emmedi diş cikartma dönemiydi filan mecbur değiştirmedim şimdi de alistiramiyorum yenisine
gizematadeniz ilknrysmn 1.5 yasinda madem bıraksın artik tam vakti zaten boylelikle travmasız atlatmiş da olursunuz hem