Kubraatlas Anneler ve mini mini inatçı bebeler gecenin 5inden selamlar 😀 7 ay 15 günlük bebeğim var gece uykumuz her iki saatte bir beslenme şeklindeydi bazen 3-4 saate uzasa da geneli böyleydi son iki gündür anam ağlıyor uymuyor saatte bi uyanıyor hatta yarım saat gündüz uykusu değişti dışarda öyle güzel uyurdu ki çıkınca şimdi dışarda 6 saat kaldıysam yarım saat anca uyuyor oda zarla zorla neden olabilir bileniniz varsa hayrına yazsın lütfen bu arada dişlerimiz çıktı patladı ama henüz filizlenmedi hala ağrı yapar mı 😔 uykusuzluktan ölüyorum baş ağrısı da üstüne görüyorum millet bebeğiyle fıldır fıldır ben çıkarsam uyumuyor diye çıkmaya korkuyorum 😔😔
Sin21 Kubraatlas bu gece hiç uyumadım desem gözler kapalı dönüyor yatakta 🤷♀️Yarım saatte bir de mızırdanıyor
Emne41 Kubraatlas 7ay 16 günlük. Dişlerde patladı. Aynı sizn durumunzdym. Neden böyle ki yaa. Aşı Yaptırmıştım ondan herhalde dedim ama yok geçmedi hala
brns21 Kubraatlas kizim 8 aylik 22den beri kac kere kalkti saymadim su anda uyanık zaten gözlerim batiyor 😞
58goktugum Kubraatlas benim bebeğim de 5 aylık oldu ilk aylardan beri uyku düzenimiz olacak diye çabalıyorum ama nafile gece sürekli uyanıyor sanki gece dayak yemişim gibi uyanıyorum
Kubraatlas Sin21 tam yerine koyuyoruz yanına uzanıyoruz bi heves daha uykuya dalamadan vııığğğğ. Alllaaah 😀 uykusuzluğa alışılmıyor valla yok 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Kubraatlas brns21 onlarda huzursuz bide uykusuz kaldığı için çare arıyorum yok yatağımı çok özledim şöyle deliksiz bi uyku çekmeyi çok özledim allah affetsin valla 😔
Kubraatlas Tugce58 yatağında ağlıyo salona gidiyoruz uyumak için yine ağlıyor bende ha delirdim ha delirecem bi gün o günde çok yakın 😀
brns21 Kubraatlas biraksalar 3 gun kesintisiz uyurdum herhalde 😄 gececek bu gunlerde oyle dusunelim sende gunduz o uyudugunda uyu ben arada oyle yapiyorum yarim saat bile iyi geliyor
Badevehande Bende dikkat ettim erken uyuyunca erken uyanıyor. 3,5 aylık 2 saatte bir kalkıyor. Sizin bebeğiniz 7,5 aylık hala mı 2 saatte bir kalkıyor bana uyku süreleri uzar dediler zamanla😕