nilikonunannesii  merhaba kızlar mutfakta şöyle bir alanım var ama inanılmaz derecede şekle koyamıyorum haliyle de asla içime sinmiyor bana bir akıl öneri verin nasıl düzene koyarım burayı
tgcyi nilikonunannesii bence hamur makinasinin orda olmamasi gerekiyor onun yerine airfry konsa biraz daha sola dogru kahve makinasi konsa kahve ve cikolatalarda onun yanina dogru konsa olur gibi ama eminde degilim denemek lazim😁
nursnmh nilikonunannesii kahve makinasi cayci cay seker kahve dışında hic birsey koymazdım çok duzensiz duruyor. Bence.
nilikonunannesii Yerim yok mecburen böyle yapmak zorunda kaldım. Eşim raf alalım dedi öyle yapacaz o zaman düzenli görünür.
Meowmeow Yazı veya minik tablo olabilir yanına da duvar rafı . Harika olur. Benim duvarım boş diye bir değerlendirmiştim. Eski halinden çok daha iyi oldu. Bulursam görsel eklerim 😇
yasemin0000 nilikonunannesii ben olsam sadece kahve makinesi ve airfrey koyardım sadece gerisini kaldırırdım komple
nilikonunannesii Hepinize çok teşekkür ederim kafamda bir şeyler oturdu bakalım yarın hemen halledeceğim inşallah 😊
nilikonunannesii kızlar elimden geldiğince bir şeyler yaptım ama güzel oldu gibi 😁 hala fikirlere açığım.