beequeen 8 aylık bebeğim var çalışıyorum. Bebeğim bende uyumamaya başladı. Annem uyutmaya çalışınca hemen uyuyor, ben bir saate yakın uğraşıyorum olmuyor ? Sizce neden olur🥲
merilla1 beequeen surekli annen uyutuyorsa ona alışmıştır belki. Benimde kızım 5 aylık benden başka kimse uyutamıyor geçen akşam anneme bıraktım biraz sen uyut dedim beni beklemiş resmen kucağıma aldığım gibi kapattı gözlerini.
artikbiranneyim beequeen dönem dönem öyle oluyorlar merak etmeyin bi dönem öyle bi dönem bana yapışıyor kızım 11 aylık hala aynı😅
Minmini beequeen dönem dönem oluyor o kendinizi sıkmayın verin uyutsun. 2 aya yakın bir süre benim bebeğim de sadece babasıyla uyudu şimdi de babasıyla asla uyumuyor😣
beequeen merilla1 benimki de annem de öyle yapıyor şimdi. Saatlerce uyutmaya çalıştım annem aldı uyudu. Böyle değildi büyüdükçe anneme mi bağlanacak acaba :(
merilla1 beequeen şimdi daha bebek diye anlamıyordur hiç bir çocuk için annesinden daha önemli kimse yoktur üzme kendini 🌸 yine onun için çalışıyorsun sonuçta