organikirmik Şunu kesin al çok sever dediğiniz bi şey var mıııı? Bizimki şimdilik müzikli zürafayı seviyor 😅
guneskizi_ organikirmik benim kızımın uyku arkadaşı tavşanı var kızım 3 yaşında ama hiç yanından ayırmıyor nereye gidersek gidelim bizimle boyu neredeyse onun kadar havaalanında bile kucağında taşıyor 😂😂
Tatlican alpaslanmom_ Aa yanlış anlama canım ama poşet ısırırsa boğazına yapışabilir allah korusun. Dişi yok deme damakları sert oluyor.
Tatlican organikirmik Hee çok küçükmüş Hışırtılı kitap, eğitici köpekçik, Minik topları leğene koy içine öocuguda köy çok seviyorlar , vik vik eden minik oyuncaklar. Eğlenceli halkalar.
organikirmik Tatlican bunu ben alt açma örtüsünde yaşadım ödüm koptu, tutup çekiyor ısırıyor çok önemsemiyorum, o plastik kısmını ağzına getirip hüpletti öyle bi ses çıktı ki yarısı altında olmasa boğazına kaçmıştı bile
patlakprezervatif organikirmik bizde çıngırak var bir de peluş oyuncaklar ilgisini çekiyor. Bu sayede biraz kedileri rahat bıraktı 😃
alpmomssss organikirmik piyanolu oyun halısı , kitabın her türlü hali , aktivite masasını seviyor bizim minik