Busraae Merhaba kızlar bebegime sleepy bebek bezi kullanıyorum suan 1 numaradayız küçük gelmeye basladı yeni numaraya geçicez sizce 2 mi almalıyım 3 numara mı? 2 numara 3-6 kg. 3 numarası 4-9 kg. Bu arada bebegim 5 kg. Kafam karıstı yardımcı olur musunuz
Sineoloji Busraae 1 numarayı baga uzun kullanmışsınız bravo biz 1. Ayın sonunda 3 numaraya geçmiştik. Direk 3e geçin ben sırayla gitmek gibi hata yaptım elimde açılmamış 2 numara bez kaldı. 3 numarayı 2 ay kullanmıştık
Smnl Busraae ben 5 kilo ile 3 numara aldım ama büyük geldi öyle olunca 1 paket 2 numara aldım geçiş dönemi icin
Busraae Sineoloji 1 bucuk ay dedigime bakma kuzum 1 ay 6 günlüğüz 😊🙈 suan 1 numara cok az kaldı bacaklarının kenarınıda sıkmaya basladı gibi iz kalıyor o yüzden kararsız kaldım numara konusunda. O zaman direk 3 alalım rahat olsun tesekkür ederim
pnrasar Busraae bende sleepy kullanıyorum.yeni 3 numaraya geçtim. Dediğiniz gibi çok sıkma yapıyodu lastik izi çok oluyordu. Burda tesadüfen okudum bi bayan bezin iç lastiklerini kopardığını yazmıştı çok iz yaptığı için. Aynı şekilde denedim sızmada yapmadı izde yapmadı. Eğer çok rahatsz olursanız bu şekilde bi deneye bilirsiniz aklınızda bulunsun.
Sineoloji Busraae 4 buçuk 5 falandı sanırım uygulamada silinmeseydi kilo takibi kesğn söylerdim de hatırlamıyorum net. Ama biz kilot olanını kullanıyoruz farkı oluyor mu bilmiyorum 4 ayına girdiği gün 4 numaraya geçtim 3 baya küçük gelmeye başlamıştı 8.200 gr kilosu
aysenurzg Busraae direk 3 e geç ben 2 ye geçmiştim 1ile 2 arasında çok çok az fark var keşke 3 aldaydım demiştim 2 biter bitmez 3 e geçtim hemen 3 daha rahat
Yagmurkar Busraae canım kesinlikle 3 e geç ben aynı hataya düştüm 2 aldım bitiricem diye çok uğraştım küçük geldi baya .. prima premium care da 2 numara tam gelirken sleepy de 3 numara tam geliyordu ..bilgin olsun
Busraae Smnl aslında bende öyle düşünmüştüm kuzum slepyyin 2 numarası 40 adet 1 paket alsam geçiş dönemi için kullansam sonra mı 3 alsam diye. O zaman biraz kiloda almus olur 3ü rahat kullanırım bilemedim
Babybboy Busraae 3e geç canım ben 2 kullandım ama zar zor bitirdim mecbur. Benimde 1 aylıkken 5 kiloydu, 6kilo şuan 3e geçtim 9kiloya kadar rahatiz🤭 Bir de molfix kullanıyorum ben kalıp olarak dar oluyor arada minies kullanıyorum kalıpları daha genis
Busraae Babybboy evet canım miniesin kalıpları genis minies bizi pişik yaptı o yüzden bıraktım onu dedigin gibi sleppyde 3 numara alayım