momofmirankaran Arkadaşlar sütüm yetmiyor artık sanırım mama aldım içmiyor ek gıda almıyor su bile içmiyor bezinde turuncu leke var artık doktora götürdüm besle diyor e beslenmiyor başına gelen var mı nasıl yapacağım?
bulutum0163 momofmirankaran Hangi mamayı kullanıyorsunuz aptamil çok güzel Birde diş çıkartıyor olabilirmi
karpuz_ momofmirankaran mamanın tadını beğenmemiş olabilir başka mama deneyin o da olmuyorsa zor olur ama şırıngayla verin ya da biberon değiştirin
nymeria_ momofmirankaran bugün instada gormustum ek gida yemeyen bebeklerde kasiga once yemegini uzerine de bir miktar su alarak veriyorlar ise yariyormus belki size de yardimci olur en azindan su zor gunlerde belki kurtarir durumu
mizgingokce Rüya beslenmesi denediniz mi Bizde biberon reddi yaşadık bebeğim uyanıkken hiç bir şekilde biberonu tutmuyordu uyuttuktan sonra veriyordum o şekilde içiyordu
momofmirankaran mizgingokce meme ile biberonu ayırt ediyor. Ağlıyor hemen ağzından çıkarıyor. Biberonu sadece dişliyor 🥹
momofmirankaran bulutum0163 evet diş çıkartıyor hatta çıkarttı bile ama son iki haftada sadece 25 gr almış. O kadar az besleniyor ki hep bezinde leke var. Nasıl olacak bilmiyorum çok çaresiz hissediyorum kendimi 😭
mizgingokce Normal kaşıkla denediniz mi bunu ara ara yapıyorum biberonu tutmak istemediğinde o şekil içiyordu azda olsa
momofmirankaran mizgingokce evet kaşıkla denedim 3 kaşık sonrası ağzını kapatıyor ağlıyor. Sütümde çoktu noldu anlamadım 🥹
momofmirankaran karpuz_ mamayı değiştirdim başka marka aldım ama kesinlikle içmiyor şırıngaylada verdim sanırım süt dışında mama hiç yemediği için zorlanıyor kabul etmiyor 🥹
mamado momofmirankaran ek gıda hiç mi vermiyorsunuz? Artık anne sütünü biraz ek gıda ile desteklemeniz lazım, en azından tadımlara başlayın
alpaslanmom_ Kaşıkla yedirin doktorunuza danışıp içine vanilya şurubu koyabilirisiniz tadını beğenir içer