esenhanimm Kızlar 4 aylık bebeğimn agzında sürekli pamukçuk var karbonatlı gazlı bezle temizliyorum ama geçmiyor önerileriniz varmı siz nasıl geçirdiniz
ebrulimebrulim esenhanimm doğal yolla o şekilde yapabilirsin baktın sürekli var doktor ilaç yazıyor.benimde 4. Aya kadar vardı , karbonatlı su bezle geçti . 4. Aydan sonra geçti . Silerken temizlediğine emin ol , geçer .
zulaleks esenhanimm 2 aylıkken 2 kere ilacını kullandım, geçmedi. Karbonatlı su yaptım geçmedi ama yine de gazlı bezle düzenli temizlemeye çalıştım. O şekilde bayağı azaldı ek gıda dönemine geçince tamamen geçti
rmysa00 zulaleks benm bebegimde de var nerdeyse bi aydır temizlemeye çalışıyorum sürekli kusuyor vok üzülüyorum eşim yeter artk temzleme diyor ama hic gecmiyor napacgımı şaşırdım damlada iyi gelmiyor
zulaleks rmysa00 bence çok uğraşmamak lazım, izin verdiği kadarıyla gazlı bezle silin bende ancak o kadarını yapabildim eğer yeme içmesinde sımımtı yaratmıyorsa zamanla geçer sizinkide
eymenku Karbonatlı suyla ağzını sildikten sonra emiyorsa memenizin ucunu biberon kullanıyorsa biberonun ucunu da temizleyin ve meme ucunu silmeden karbonatli haliyle emzirin
gokkusveannesi Emin misiniz peki pamukçuk olduğuna benim oğlumunda sürekli karbonatlı su ve gazlı bezle silmeme rağmen geçmiyordu kontrole götürdüğümde doktoruna sordum pamukçuk olmadığını sütük yağından dolayı dilinin o şekilde beyaz kaldığını söyledi
gokkusveannesi rmysa00 bizimkide sildikçe geçmiyordu doktor muayene edince anladı isterseniz bir doktora gösterin ama bildiğim kadarıyla pamukçuk zamanla kalın tabakalaşıyor