1prensessannesi Hangi lazimligi almam gerekir hangisi kullanisli. Çok para verip kullanisi bakımından iyi olmayan ürünlerde oluyor. Güzel işimi gören pratik fiyatı önemli değil. Yeterki kullanisli olsun.Önerilerinizi bekliyorum
Prensesannesi32 1prensessannesi ben klozet gibi olandan aldım dikkatini ceksin diye gel gelelim benim kız ona bebeğini oturtuyor normal klozete de kendi oturuyor klozet adaptörü var onu kullanıyoruz ilk kızımdan kalma oyle
Kuzularinanasi 1prensessannesi direk klozet ustune oturtulan aparat da alabilirsiniz klzet sart degil ..bizim var kullaniyoruz fisher price muzikli.kendi de rahatca oturup kalkiyor.ama klozet ustu aparat da var .baska yerde onu kullaniyoruz.bi de disarda kullanmak icin ebebkten katlanan portatif aparat tavsiye ederim.icine poset gecirip heryerde kullanirsiniz.
1prensessannesi Kuzularinanasi bende ilk fisher price baktim aslinda dikkatini çeker diye kullanisli mi onu da merak ettim. Klozet üstü de bi araştırayım bakalım. Bu arada evet o portatif olanları da gördüm onlarda çok mantikli
Kuzularinanasi 1prensessannesi fisher price sart dgl bize hediye alinmisti.muzigini kullanmiyrz bile.ama kendi boyuna gore olmasi kendi basina gidip oturmasi kolay yani.daha ucuz bisey de alabilirsiniz oturak klozet olarak