Alpsemust Ocak benim oğlum daha 1 aylıkken rezene veriyordum aktaran rezene alıyordum birde doktor bana gaz için linex bakso probıyotık verdi onunla bırlıkte ben zinco da kullandım. Ama en etkilisi bizde rezene ve kimyon olmustu doktorum kimyonu önerdi bize suyu kaynatıp kimyonu ve az şekeri atıp 5 dk bekleyin 1 çay kaşigı verin aynı şekilde rezenede verin. Ah 6 ay cektik o gazdan bunlar iyi geliyordu ama
Mehmethan0920 Mehmethan0920 biz 5 aylık olduk haala biogaia probiyotik damla kullanıyoruz. Eger gazı cok olursa da nurse harveys kullanıyoruz. Ben kendi tükettiklerime dikkat ediyorum ve yemeklere mutlaka alakasız bir yemek bile olsa kimyon atıyorum. Ebemiz kimyon at yemeklere ben de uyguladım demişti çok şükür bunları uygulayınca gaz sıkıntımız kalmadı. Bir de kaka yapamazsa kuru inciri kaynatıp akşam biraz içiriyorum ertesi gün 💩 yapıyor 🙈
Mehmethan0920 Ocak ben ilk iki ay hem süt olsun diye hem de bebek kolay gaz cıkarsın diye güvenilir bir aktardan aldıgım rezene ve kimyon karısımı içmiştim. Kanserojen etkisi oldugu söylendiği için, rezenenin, ben günde 1 kere kendim içmiştim
Mehmethan0920 Ocak eger cok sıkıntısı agrısı oluyorsa öğleyin nurse harveys akşam biogaia verebilirsiniz ben o zamanlarımızda bu içkiyle devam ettim. Nurse harveys i bebeğimde sürekli olarak 1 hafta falan kullandım. Sonra ihtiyacı oldugu zamanlar verdim. Kendim kimyonu her yemeğe Yarım veya 1 çay kaşığı falan koyarım bebege cok faydası oluyor