gulaslancin Kızlar merhabalar. Bana kanguru hediye alcaklar ama çok pahalı olsun karşı tarafa yük olsun istemiyorum bebeğim daha 2 aylık ebebek yada cıvıl de gidip alabilecekleri kanguru var mı kullanıp memnun kaldığınız yada
kader539_ gulaslancin baby me Bel destekli kanguru çokk güzel. Kızım 11 aylık hala kullanıyoruz ve oldukça geniş büyük.
cennetkusum16 gulaslancin e bebekte bel destekli olanı var ama kullanmadım bebeğim içinde durmadı 2 kere 10 dakika ya durdu ya durmadı. İhtiyaciniz olan farklı bişey alsinlar bence. Kanguru pek kullanışlı da gelmedi bana.
selinmilena gulaslancin solomombaby aldım aşırı memnunum kendi sitesinde 1200 tl fiyatı bir araştırın isterseniz
parla__ Kullanmadım Instagram’da birisi Baby plus bel taburesi önermişti guvenmistim alsam onu denerdim yorumlarına bakabilirsiniz e bebekte tabi 2 aylıkken çok oturtulmalida 3 aylıktan sonra olabilir bnce
gulaslancin parla__ onada baktım bu akşam bel destekli tabureli diyorlar ama bebek içinde çok rahatsız oldu belime de inanılmaz yük bindirdi sanırım bende 3 aylık olunca tekrar bi mağazaya gidip deneyeceğim
gulaslancin cennetkusum16 bugün gittim baktım da iki dakka denedik çocuğun bacakları morardı vazgeçtim e bebekteki modellerden
glz2 gulaslancin Kanguru almadım ama tredyoldan sling almıştım şuan güncel fiyatı 650 çok da rahat etmiştik
gulaslancin selinmilena evet öyleymiş trendyol da baktım fiyat farkı var güzel yorumlar da var kötü yorumlarda
Kitsu Ben adını bile hatırlamadığım bir bebek mağazasından aldım kullanıyorum gayet güzel. Bence çok pahalı bir şey olmasına gerek yok uzun süre zaten kullaniilm onerilmiyor
gulaslancin Kitsu evet en fazla yarım saat falan diyorlar sağlık açısından yani bakkala markete gitmelik