elisauras1826 Kızlar 6 ay 11 günlük kızım var yarın tatile gidicez havuza soksam mı bilmiyorum üstü güneşlikli simitlerden aldım bebekler için olanlardan ama yinede korkuyorum deneyimi olan varmı ?
saremomm_ elisauras1826 korkutmak istemem sizi ama arkadaşım da soktu gözleri mikrop kaptı bebişin ishal hastalandı . Temiz olduğuna çok eminseniz girdirin bence
tkut elisauras1826 ben bu hafta doktoruma sordum 6 aylıkken havuza 8 aylıkken denize sokabilirsin dedi ama bana havuz daha tehlikeli geliyor güvendiginiz temiz biryerse sokun bence
3kedili2bebekli elisauras1826 doktorum 2 yaş olana kadar havuz önermedi çok çabuk hastalik kapılıyor havuzdan diye deniz 6 ay
alpaslanmom_ Doktoruma özellikle sordum bunu 1 yaşından önce havuza kendi evinin müstakil havuzu olmadıkça önermiyorum herkesin girdiği umimi havuzlarda el ayak hastalığı ve enfeksiyon kapması çok yüksek dedi
minnakkofte elisauras1826 kızım 5 yaşında ilk defa bu yıl soktum.havuzlar aşırı pis çok küçük sokmayın
Feyzosumunannesi elisauras1826 Kızım 3 yaşında hiç havuza girdirmedim. Hijyenik bulmuyorum artı doktorumuz da hiç onermiyor.
tkut subrk banada ilginç gelmişti ikinci defa sormuştum 😄 yanlış söyledi sanırım ya da biraz genç bı doktordu yeni başlamış olabilir mesleğe 🙂
Noname21 elisauras1826 havuz tatlı su değil idrsrlı su Yani beş bucuk yasında ben hala sokmuyorum denize girsin bol bol
babyozuak Bizim de doktorumuz önermedi aşıları tam olmadığı için havuz sakıncalı enfeksiyon kapabilir dedi, bebeğinize özel şişme havuz alıp ona sokabilirsiniz demişti biz öyle yaptık.