Valide-Ayse-Hafsa-Sultan  Kızlar oturma odam çok büyük duvar gri renk yeni boyadık oranın duvarına da böyle bir şey yapmak istiyorum Saatin yanına da siyah dualar var Rızık duası pleksi onları koymak istiyorum sizce güzel olur mu koltuk aldım yeni oraya onlar da füme ve açık gri
Merveeofs Valide-Ayse-Hafsa-Sultan yani bu saat Roma rakamları ya dua da arapça biraz karma bir yazı stili gibi bence biraz karışık durur ikisi yan yana ya
MamaUygarVibes Valide-Ayse-Hafsa-Sultan biz televizyonun yanına iki tane bu şekilde aplik aldık, bir duvarımda iki tane 70×100 tablo aldık ve onuda çıta ile cercevelettik. Aynı şekilde koridorumada çıta içine aplik ve tablo aldım. onların fotoğrafını bulamadım 🌸
Merveeofs Valide-Ayse-Hafsa-Sultan aplik fotoğrafındaki gibi duvar çıtalarınız varsa kenarlar aplik ortaya saat veya daha karmaşık olmayan yine attığınız gibi bir dua falan da olabilir gibi
Merveeofs Valide-Ayse-Hafsa-Sultan o zaman bence dediğim gibi kenarda aplikler ortasina zevkinize göre bir şey saat olur tablo olur şık durur o şekil
Merveeofs Valide-Ayse-Hafsa-Sultan ayyy valla yok ama ne tarz bir şey istediğinizi söylerseniz bakabilirim biraz 😊
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Merveeofs attıklarına bayıldım 3. Alcam yanına da o duaları koyucam eşim çok istedi o duaları açıkçası ortaya bu saat çok güzel olur çok teşekkür ederim ☺️ ♥️
alpaslanmom_ Evlendiğimizde bu roma rakamlı saaten aldık eşim hala yapacak 1 sene oldu baya uğraştırıcı😀😀 onun yerine alttaki daha hoş