bakkalemzigi Ne yapsam diye düşünüyorum sabahtandır fikir olsun siz neler vereceksiniz çocuklarınıza öğle yemeği ??🤔🌸
bakkalemzigi tospikannesi_ 2,5 yaş bizde öğlen uykusundan kalkınca yeriz çorbayla pek arası yok afiyet olsun size 🌸
binnur37 bakkalemzigi normalde hava serinken güzel çorba yiyordu şimdi sıcaklarda yemiyor bende dün poğaça yaptım elinde yer diye seviyor kızım 27 aylık
gizematadeniz bakkalemzigi kiymali kabak yemegi yaptim. Genelde hicbir seyi yiyen bir cocuk olmadığı icin rahatça sebze yapiyorum. Nasilsa yemiyo hicbir sey. Yemicekse bari sebze yemesin 😂😂
Minigim38 bakkalemzigi 2,5 yaş hep öğlenleri çorba yedirmek isterdim ki hiçbir çorbayı ağzına sürmüyor sürekli kuru yediği için kabız ☹️ kabak mücver ve ayran yaptım yerse inşallah
bakkalemzigi Minigim38 benim kızım da çorba fazla sevmez tek sevdiği kıymalı şehriye çorbası sürekli de yapmak istemiyorum kabız olmaması için meyveye ağırlık veriyorum karpuz felan mücver iyi fikirmiş yapabilirim bunu şimdi ellerinize Sağlık inşallah yer 🌸