berrin3101 Kızlar tadıma başladım bugün kabak püresi vereyim dedim haşladım çatalla ezdim ama ip gibi uzun duruyor ezmeme rağmen bu şekilde versem sıkıntı olur mu lütfen cevap verin kabağın püresi bu şekilde mi oluyor
gozz1 berrin3101 ben de kabak tadımını yeni yaptırdım aynı şekildeydi yedi yutabildi bir problem olmuyor🙏🏽
snowwhite171_ berrin3101 suzgecten gecirin, suzgecin arka kisminda kalan kismi tabaga siyirin oyle verin. Catalla cok puturlu oluyor
organikirmik berrin3101 yok yok kalmaz, daha fazla ezilmesi için blenderdan geçirmeniz lazım o da zaten istenmeyen bi şey. Yine olabildiğince küçültün o tanecikleri de. Sorun olmuyor 🫶🏿
aslaninannesi__ organikirmik bende dün verdim ama çok öğürdü sonra az blenderden geçirdim öyle yedi. Bilmediğim için soracağım 3 gün oldu daha tadımlara başladık biz neden blenderden geçirmemek lazım
gozz1 berrin3101 berrin3101 ilk kaşıkta baya bi yüzünü ekşitti ama sonrakilerde de verdikçe ağzını açtı yuttu ben de yedirdim. Ancak ondan önce patates tadımı yaptırmıştım patatesi daha bir istekli yemişti kabak pek hoşlarına gitmiyor sanırım bir de tatsız tuzsuz olunca 😅
organikirmik aslaninannesi__ o kadar pürüzsüz şeye alışınca taneli şeyleri yiyemiyorlar pek. Zaten bu aylarda amaç yemesi değil tatması öyle öyle taneli şeylerin varlığına alışıyorlar. Blenderdan geçirince alışamadıkları için çene kasları gelişmiyor çiğnemeyi öğrenemiyorlar
aslaninannesi__ organikirmik teşekkür ederim cevabınız için, bugün yine kabak vereceğim öyle yaparım bende
organikirmik aslaninannesi__ yani yutamıyorlar gibi geliyor ama öğürme refleksleri çok kuvvetli, büyük parça gelir diye korkuyorsanız yutmuyolar onu
aslaninannesi__ organikirmik evet dün işte çok öğürdü ağladı bugün verdim daha iyiydi yavaş yavaş alışacak inşallah