Tangrampuzzle İnstagramda çok fazla reklam var. Gerçekten bu kadar faydalı olduğunu düşünüyor musunuz? çocuklar oynuyor mu? Uzun vakit geçiriyor mu? Meraktayım bekliyorum
asitutsak7 Tangrampuzzle Bende şurada bekleyeyim, alıp almamak konusunda kararsız olanlardanım, oğlum 18 aylık, vakit geçirir mi acaba alsam
organikirmik Tangrampuzzle arkadaşımı ziyaret etmiştim bebeğiyle çok uzun süre oynadık bu manyetik oyuncakla. 2 yaşındaydı galiba
Tangrampuzzle asitutsak7 sanki biraz erken ama benim aklımdaki soru işareti manyetik olması çocukları biraz kolaylığı alıştırır mı beyin gelişimi olarak bilmiyorum lego daha mantıklı geliyor sanki ama bilemiyorum tabi fikirleri almak için geldim
Redpepper Benim oğlum onlardan başka bişeyle oynamıyor şuan, hatta 2 kutu aldım birincisi yeterli gelmemeye başladı. Parasını hakeden bir oyuncak
Tangrampuzzle Redpepper Ne marka aldınız? Kaç aylık oğlunuz? Oynamasına sevindim başka oyuncakları ile hiç oynamıyor mu? Değiştirdiğiniz oluyor mu oyuncakları?
duruistwo Tangrampuzzle aksine yapımı zor dikkat etmeyince düşüyor hemen Genelde babasıyla oynuyorlar 40 dk kadar vakit geçiriyorlar