selinnn-29 Kandiliniz mübarek olsun dualarımız hayırlısıyla kabul olsun sütümün bebeğime yetecek kadar olması, yavrumun sütümle doyması için dua ederseniz inşallah Allah yaptığınız duayı öbür dünyada karşınıza çıkarsın. İsmim hatice. Allah razı olsun
Merius HappyKids kandilimiz mübarek dualarımız kabul.olsun rabbimmsifa bekleyen bütün yavrulara ve annelere şifa versin amin 🙏🙏
Ayklz Herkesin kandili mübarek olsun.Rabbim devletimize bayrağımıza zeval vermesin.Asker ve polislerimize yardım etsin inşallah.Dunya üzerindeki tüm müslümanlara da selamet nasip etsin.
Kubyeszey13_ HappyKids hayırlı kandiller kimin duası kabul olunur belli olmaz birbirimize dr dua edelim inşaallah
Amineyusufmuhammed HappyKids hayirli bereketli mutlu ve huzurlu kandiller Allah rizasi için bebegim e dua edermisiniz? Sagligina kavusmasi için 😢
Amineyusufmuhammed Bugun dualarin kabul oldugu gun bugun gunahlarin aff oldugu gun hangimizin duasi kabul olur bilinmez ve sizden hepinizden Allah rizasi için evladim kizim aminem için dua istiyorum ne olur yalvariyorum caresiz bi anne olarak evlat acisi cekmis bi anne olarak bu evladiminda acisini istemiyorum doktorlar bisi yok deyip geri gonderiyolar ne olur Allah askina duaniza ihtiyacimiz var rabbim su mubarek gunun yuzu suyu hürmetine hepinizin ne dilegi varsa kabul olsun hastasi varsa sifa bulsun insallah
Dgcesra123 Amineyusufmuhammed allahım kimseye o acıyı yaşatmasın yavrunada acil şifalar versin neyi var mahsuru yoksa
Amineyusufmuhammed Dgcesra123 amiiinnnnnnnnnnn Allah razi olsun Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin çok zor ya bilmiyom bogulma tehlikesi geciriyo cirpiniyo tikaniyo nefes almakta gucluk cekiyo 4buçuk aylik kizim ve Ben çok korkuyorum bu durumdan 😢
Dgcesra123 Amineyusufmuhammed dikkatli olmalısın canım benim derdi verende allah dermanı verende rabbim verdiği derdi dermansız bırakmaz allahım o küçücük yavrunuzu size bagışlasın 🙏