sumeyyesinanaras Melooo5252 Ben buzdolabı kullanıyorum çok memnunum uzun süredir şükür bir sıkıntısı olmadı
kirmizibalikbeachte Melooo5252 Allah o Vestel’in cezasını versin. Dinlen dinlen kaç. Akrabamız çalışıyordu Vestel’de o yüzden evlenirken nerdeyse yarı yarıya alacağım diye hiç düşünmeden Vestel aldım. Hiç bişeyinden memnun değilim. O kadar diyim sana. Ama annemde üstte yazan arkadaş gibi finlux almıştı o daha memnun.
begum0129 Melooo5252 öbür ay bir yıl olacak bende hep kullanıyorum çeyiz seti almıştı eşim dondurucu vestel
yildizkaradag Melooo5252 kurutma makinam Vestel çok memnun kalınca hotpoint olan çamaşır ve bulaşık makinemi Vestel ile değiştirdim beyaz eşya biraz şans işi sanırım 🥲
derin0_ Melooo5252 vestel sunny marka televizyon almıstım memnun kalmadım sesi gidip geldı hep sonra düz vestel tv aldım şuan çok memnunum buzdolabım ve camasır makınem de vestel memnunum baya
Melooo5252 kızlar ben simensten beyaz eşya almıştım kurutma bulaşık çamaşır buzdolabı iflas ettiler ürünlerimi alamadım maddi olarak en uygun olan vesteldi çekinerek aldım ama memnun olduğunuzu söyleyerek içimi rahatlattınız
Melooo5252 kızlar ben simensten beyaz eşya almıştım kurutma bulaşık çamaşır buzdolabı iflas ettiler ürünlerimi alamadım maddi olarak en uygun olan vesteldi çekinerek aldım ama memnun olduğunuzu söyleyerek içimi rahatlattınız
ygtzynp Melooo5252 10 yıldır hepsi vestel 1 kere bulaşık 2 kerede çamaşır makinesi bozuldu ama onlarda hep taşınma zımbırtısı yüzünden kesinlikle şans işi ama ben memnunum 🤗 hala daha aynıları kullanmaya devam ediyorum bu arada
oylesinebiri__ Melooo5252 hayatımda gördüm en berbat ve dolandırıcı bi marka bi buzdolabı aldık paramızla rezil olduk 3 ay da yenisini aldık