Hayırlı geceler 🌸
Ah bacılar nasıl başlasam bilmiyorum ama çok yorgunum. Bilenlerin çoğu biliyordur postlarimdan. Borcumuz var o yuzden 10 aydır kaynanamgille oturmaya başladık. Çok zormuş cidden. Heleki oturdugun insanlar dağınık düzensiz ise. 2 kızım var küçüğüm 6 aylık zaten çok zor bebekti hala öyle yorgunluktan bitiyorum bı taraftan da ev işleri bitmiyor. Ya insan hiç mi demek bu kadın da insan biraz dikkat edelim dağıtmayalım diye ama yok. Belimde kırık çökme ve bel fıtığı var ona rağmen sürekli evi şupur yemek yap bulaşık yıka gece çocukla uğraşmaktan zaten uyuyamıyorum. Bunaldım buraya içimi dökmek istedim. Bütün düzenim mafoldu perişan oldum 10 ayda 10 yaş yaşlandım sanki. İmtihanim sabredeyim diyorum ama bazen taşıyor sabrım. Daha dün evi süpürdüm bugün perişan. 5 yaşında da bı kızım var kaynanamgil köye gider arada kızım bile evi bu kadar dağıtmak onlar olmayınca nasıl rahatız. Dün birde kayınpederim mutfak lavobasina tükürürken gördüm aşırı canım sıkıldı eşime dedi oda ne ois adam bide titizlik taslar el bile yıkanmaz onun yaptığına bak diye. Esimede dedim biran önce bitir borçları çıkalım evimize diye. Kaynanamda işte ev kiraları da çok pahalandi nasıl yapacaksınız diyor beni alakadar etmez isterse 50 bin olsun yapacak yok dedim. Tabi herşeyi ben yapıyorum kadın rahat niye ayrı oturmak istesin. Nese uzun oldu içimi dökmek istedim çok yorgunum çok..💔