ayazz512 Kızlar bebeğim 4 buçuk aylık oldu bı haftadan beri nereye koyarsam koyim başını kaldırmaya çalışıyor yarım şekilde de kaldırıyor neden yapar ilk bebek her haline şaşırıyoruz 😂
nadidelifora ayazz512 oturmak istiyor. Kucaginizda destekli oturtun kısa süreli. Yavaş yavas alışsın. Bir ay sonra falan destekli oturur🌸
suheyla92 ayazz512 yapiyor çünkü artik yapabiliyor, buyuyor annesi. Yapmak istediği şeyleri engellemeyin, aksine destekleyin. Kucaaginizda oturtmaya baslayin
ayazz512 nadidelifora destekli oturma yapıyoruz zaten günde 3 en fazla 4 defa bı kaç dakika alıştırma oturmaları yapıyoruz
ayazz512 deniz_9555 destekli oturma yapıyoruz zaten günde 3 en fazla 4 defa bı kaç dakika alıştırma oturmaları yapıyoruz
deniz_9555 ayazz512 yetmiyor olabilir 😂😂😂 benim kızım da çok çok hevesliydi. Doktor destekli oturtun artık dedi vücudunu tutabiliyordu. Öyle öyle 6. Ayına girmeden desteksiz oturabiliyordu
ayazz512 suheyla92 yok engellemiyorum ellerime destekliyorum bundan kullanıyorum destekli oturuyor Gayette dik oturuyo