arasinnannesi2704 14 aylık bebek hangi kelimeleri söyleyebilir? Çevremde 13 14 aylık bebekler var bazıları merhaba araba hadi gibi kelimeler kullanıyor benim bebeğimde henüz öyle şeyler yok
hazale966 arasinnannesi2704 14 aylık kızım anne gel miyav möö mama meme hadi düt düt defne alya Dede baba diyor
aysebb arasinnannesi2704 16 aylıkken en az 3-5 kelime olmasa yeterli bizim için demişlerdi bize 18. aydan sonra daha artıyor. Bizde öyle olmuştu yani
Dygosmn1 arasinnannesi2704 15 ayligiz ama işte aynıdır hemen hemen . Anne baba dede meme mama kızkardeşinimjn adını söyler anneanne der . Maymun pisipisi diye cagrir kediyi .
arasinnannesi2704 hazale966 maşallah. Benim bebeğim daha çok basit kelimleri söylüyor anne baba aba mama meme dede al anneanne ara sıra abi gibi bir de bebeğim 14 aylık ama 1 buçuk ay erken doğdu acaba dil gelişiminde geriden mi geliyor diye düşünüyorum
hazale966 arasinnannesi2704 bence henüz erken olabilir biraz daha bekleyin derim endişe etmeyin çocuklarla da sık sık görüşmesi etkili benim kızım kuzenleriyle görüşüyor sıksık oda etkili oluyor dil gelişiminde
arasinnannesi2704 hazale966 bir tane kuzeni var o da sürekli hırpalıyor vuruyor çocuğuma o yüzden görüştürmüyorum fazla parka götürüyorum çoğunlukla