atesnzm Molfix beyaz paket premium kullanan var mı normal molfx hiç beğenmedim de premium nasıl acaba kızım çok hareketli 7,5 aylık taşma yapmaması çok önemli ve pişik. Prima kullanıyorum çok memnunum ama fiyatı yormuyor değil
begonya1 atesnzm molfix premium gündüz kullanıyorum prima premium care gece takıyorum. Maalesef pahalı olmasa prima hep kullanırım molfix premium gündüz idare ediyor
organikirmik atesnzm normal Molfix’i kullanmadım ama premium’dan memnunum gayet herhangi bir pişik yapmadı. Ama bu bebekten bebeğe değişen bir şey prima’nın pişik yaptığı bebekler de var o yüzden denemeden çok da bilemeyebilirsiniz.
atesnzm begonya1 bebek bezleri hakkında herkesin fikri o kadar ayrı ki gerçekten bebekten bebeğe göre değişiyor katılıyorum. Tam alayım diyorum birinin kötü yorumunu okuyorum vazgeçiyorum o yüzden de prima dan vazgeçeyorum belki denesem bende sıkıntı yaratmayacak ama işte 😣
atesnzm organikirmik haklısınız o kadar hassas ki teni denemeye cesaret edemiyorum bi molfix kullandım o da ya taşırdı ya yara yaptı. Goon çok övüldü o da kalkmış sanırım. Gece prima kullanıp gündüz molfix premium deneyebilirim belki mantıklı mı bilmiyorum ama