smileylaylom Kızlar merhaba. Ek gıdada ikinci öğüne ne zaman geçtiniz ? Akşam öğünü neler vermeye başladınız
organikirmik smileylaylom ben ilk tattırdığım şeyleri sabah veriyorum daha önce tattırdığım şeyleri bir öğün sonrasına itiyorum. Yani Sabah yumurta tattırıyorsam öğlen ya da akşam sebze yapıp veriyordum. O yüzden neredeyse tadımın başından beri öğün şeklinde veriyorum eğer sorduğunuz buysa.
Ebbruc smileylaylom bebeğim 6 ay 8 günlük dün doktora sorduğumda 6-9 ay 2 öğün yeterli demişti. Bende artık 2 öğüne geçtim o yüzden. Bugün çorba verdim ilk defa ama içmedi , hasta olduğu için iştahı hiç yok
alpmomssss smileylaylom yani şöyle sabah kahvaltı veriyorum. Avokado , muz , yumurta bunlardan karışım yapıyorum . Bazen yoğurtlu meyveli bir şeyler hazırlıyorum . Öğlene bazen sebze haşlıyorum yoğurtla veriyorum . Bazen çorbasını yapıyorum. Saat 4 gibi muhallebi yapıyorum meyve yemediyse meyve katıyorum üstüne. Kafama göre takılıyorum açıkçası
16temmuzannesi smileylaylom benım Oğlum 6 aylık oldu, 5 aylıkken yoğurt vermeye başladım, sımdıde sabah kahvaltı ıkındı gıbı meyve puresı akşamda yoğurt ve çorba verıyorum
smileylaylom organikirmik kusura bakmayın oğlumu uyutmaya çalışıyordum da. Evet yani bende sadece alerji olursa müdahale edeyim diye gündüz bir öğün verdim ama çok istekli 5 ay 24 günlük hani çorbadır Muhallebidir tok tutan çabuk sindirilen tarifler var mı ki diye sordum
smileylaylom Ebbruc ben doktora cuma götüreceğim ama yaklaşık 3. ayından itibaren akşam sofrada bizimle kahvaltıda bizimle uyanıksa oturtuyordum ana kucağına ek gıda almaya başladığından beri de vantuzlu mama sandalyesi ile masaya oturtuyorum. Bi kaç gündür akşam yemeğinde durmuyor ne yiyorsak uzatıyoruz yemek için mi yapıyor diye ağzını açıyor durmuyor hiç o nedenle akşam öğünü de yapmak istiyorum
organikirmik smileylaylom tattırdığınız şeyleri öğlen öğün olarak verebilirsiniz. Kabak patates havuç mu tattı öğlen türlü gibi pişirip yedirin. Mücver gibi yapın küçük küçük yedirin. Doyumluk çok olmaz bu ayda ama tattırdığınız şeylerde özgürsünüz istediğiniz formda verin
Ebbruc smileylaylom yani tüm tadımları yaptırdıysanız alerji açısından sıkıntı olmayacaksa geçirir belki doktor bi görüşün, zaten 6.ayına da 1 hafta kalmış sadece
Ebbruc smileylaylom yani tüm tadımları yaptırdıysanız alerji açısından sıkıntı olmayacaksa geçirir belki doktor bi görüşün, zaten 6.ayına da 1 hafta kalmış sadece
umaytoom smileylaylom 6.ayinda başladım püreler veriyordum ilk başlarda sebzeleri haslayip çatalla ezerek veriyordum çorba yapıyordum
smileylaylom umaytoom biz 5.ayda başladık çoğu şeyi tattı patates, havuç, tatlı patates, kabak, avakado, elma, muz,armut yavaş yavaş yumurta filan da vereceğim işte bu hafta