spav15 Merhabalar bu üçü arasında çok kaldım. Kullanan varsa yorumlarınızı beklerim. Ucuz şeyler değil çünkü, hangisi daha iyidir çekim kuvveti, temizliği açısından vs? Yorumlarınızı bekliyorum❤️😍
hazale966 spav15 eller serbest ve lansinoh tekli kullandım. Lansinoh elektrikli tekli çekim gücü cok iyi, aynı cekim gücünü eller serbestten alamadım maalesef
spav15 balmelinam çekim gücü nasıl acaba? Ben tekli almayı düşünüyorum evde elektrikli olanda var ikili çünkü. İkinci bebeğim olacak ve diğeri de 2.5 yaşında priz başında beklemek zor olacak, eller serbest arayışındayım ve çok mastit oluyorum, benim için en iyisi eller serbest olacak gibi 😁 ne kadardır kullanıyorsunuz?
balmelinam spav15 su an kullanmiyorum artik bebegim mama iciyo ama kullandigim zaman cok memnundum bircok kademesi ayari var cekim gucu de guzel emzirme sutyeninin icine yerlestirip gayet rahat bi sekilde sagim yapabiliyodum tek yapmamaniz gereken öne egilmek yoksa sut dokuluyo sut bosaltma kismi ustte oldugu icin yani 😊 sarji da iyi gidiyodu genel olarak onerebilecegim bi urun🌸
spav15 simseklivekalpli çiftli düşünmüyordum açıkçası evde elektrikli de olduğu için o kadar vermek istemedim 😌 çekim gücü nasıldır
begonya1 Lansinıh elektirikli müthiş çoçuk sağdırmıyor diye lansinıh eller serbest aldım sütüm gitti iyice kullanalı dört gün oldu beklemedeyim belki artar alışır göğsüm diye