asfur Arkadaşlar marketten aldığınız turşu kavanozlarını ne yapıyorsunuz? Evde çok birikti atmak istiyorum ama sanki günah işleyecekmişim gibi hissediyorum 🤦🏻♀️
cokbilmismom asfur ben saklıyorum cam kavanozlari, domates sos, salça, turşu yapıyoruz. Atacaksanız geri dönüşüme atin yazik
CuteBadesMama asfur biriktirip memleketlere giderken yanımızda götürüyoruz. Annemde kayınvalidemde dolu kavanoz verip boşları kendileri alıyor :)
asfur simseklivekalpli ama bir sürü var bir sürü bende fazla eşya sevmiyorum evde. Açıkçası domates konservesi yaparız diye saklıyorum ama sanki hiç ihtiyaç duyamayacağım gibi gnfkgnfn
simseklivekalpli asfur valla domates, vişne vs kullanıyorum, pirinç bulgur koyuyorum falan bana baya lazım oluyor.
asfur CuteBadesMama annem de atma burda o kavanozları parayla alıyoruz diyo nfkfnfj dediğin gibi boşu ver doluyu götür
KendiEvimdeDeplasmandayim asfur memlekete götürüyorum annem dolusunu veriyo bu şekilde bir sirkülasyon devam ediyo hep 😂
oylesinebiri__ asfur kavanoz plastik kap şişeler benim düşmanım hepsini çöpe atarım hiç evde olmaz konserve yapmam da
asfur oylesinebiri__ heh işte bende sevmiyorum ama malum annelerimiz hiçbir şeyi atmaya kıyamadığından gözden çıkaramıyorum bunları
cokbilmismom asfur banada kaynanam ve annem yapıyor kavanozlar birikip onlara gidiyor yazın 😂😂 yoksa çocukla ben yemek zor yapıyorum