Eceozdmr011 Merhaba öncelikle lütfen yargılayacaksanız okuyup geçin . 5 buçuk ve 2 yaşında iki çocuğum var. Herşeye yetişmeye çalışıyorum ve aşırı yoruluyorum çok kızgın sinirli bir anneye dönüştüm büyük çocuğum normal bişe anlatırken bile bagırark konuşuyor sese asla tahammülüm kalmadı kafayı yicek gibiyim sürekli uyarmaktan çok yoruldum sürekli kardeşi ile kavga ediyorlar kendimi sürekli onlara kızarken buluyorum bagırırken buluyorum sonra vicdan yapıyorum ama en ufak sese tahammül edemiyorum vücudumu sinir kaplıyor sanki böyle yaşayan çözüm bulun varmı destek olacak kimsem yok herşeye kendin koşuyorum
Kalimbanne Eceozdmr011 bu yaşta çocuklar genel olarak böyle sanırım. Benim oğlum ds bağırarak konuşuyor. 5,5 yaşında. Enerjilerini atacak aktivite yaptırsanız.
visneli_turtam Eceozdmr011 seni çok iyi anlıyorum,benimde durum hemen hemen aynı,geçen 6 yaşına girecek oğlum diyor ki anne sinirlenince 4 -e kadar say,ayy nasıl üzüldüm, Sabır, sabır, sabır diyorum,hepsi geçecek inşallah
Eceozdmr011 Kalimbanne Kalimbanne kursa göndermeyi planlıyorm cimlastik felan sürekli kardeşi ile oyuncak kavgası yaşıyorlar enerjisi hiç bitmiyor gerçekten
Eceozdmr011 sassolsobe2 küçük çok aktif sürekli düşecek mi diye peşindeyim yoruluyorum bilmiyorum bu ara sanırım çöküşteyim anne olmayı kendim seçtim ama çok ağır geliyor bu ara herşey
sassolsobe2 Eceozdmr011 ara ara gerçekten herkeste olabiliyor bence , çocuğumu dünyalara değişmem ama yorulduğum oluyor illa ki
Mervee123 @Eceozdmr011 Desteksizlik ve herşeye yanlız yetişmeye çalışmak kolay değil.Bende çocuklarını yanlız ve desteksiz büyüten bir anne olarak çok iyi anlıyorum sizi.Eşlerimiz yardımcı olmaya çalışsa da biryere kadar.Asıl sorumluluk bizlerde.Eğer gelip ilgilenebilecek biri varsa çok iyi olur sizin için.Anneniz vs.Sizde biraz kendinize zaman ayırır dinlenirsiniz.O bile çok iyi gelecektir
Ococila Sanki bunları ben yazdım yaşlarına kadar aynı büyük oğlum kreşe gidiyor yaz okuluna da verdim ama eve geldiği anda oyuncak kavgası Herşeye bağırış çağırış kavga ister istemez sinirleniyorum bağırıyorum ve çok üzülüyorum ben anne olana kadar doğrusu 2. Çocuğa kadar aşırı sabırlı bir insandım şuan sinirli mutsuz gergin biriyim Böyle olmak istemiyorum ama çocuklarımda sakin çocuklar değil hep bir hır gür küçük kızım çok hareketli hep başına iş getiriyor gözümü ayıramıyorum ve desteksizim eşim 5 ay önce ayağından ameliyat oldu hala sekiyor yürüyemiyor biraz ayakta kalsa ayağı ağırıyor evin tüm işi bende dışarı işi bende alışveriş vs bende çocuklar bende artı çalışıyorum neyseki öğretmenim okul kapandı tatil oldu şimdi kızımı da yaz okuluna verecem bu şekilde mutsuz olacağımıza en azından küçücük de olsa enerji atsınlar güzel etkinlik yapıp eğlensinler
Eceozdmr011 Ococila yaz okulları çok pahalı ama anaokuluna gittim kızım yine gidecek küçük de daha 2 yaşında almıyorlar özeller çok pahalı gerçekten enerjilerine yetemıyorum kavgaları beni bitiriyor
sassolsobe2 Eceozdmr011 olur böyle dönemler . Eşiniz size destek oluyorsa uzaklaşıp biraz kendinize zaman ayırın belki iyi gelebilir
Ococila Eceozdmr011 ben küçük bir ilde yaşıyorum nispeten daha uygun yarım gün verecem benim kızım ekimde 3 olacak zaten eylülde tam zamanlı vermek zorundayım bari yaz okulu oyun eğlence çocuk alışsın eylülde zorluk çekmesin birazda enerji atsın Deneyecez bakalım
smnbr Eceozdmr011 Valla tek çocuk bile zor. Sizde iki tane var. Kafa falan kalmıyodur Allah sabır versin ne diyim
mercankus Eceozdmr011 gerçekten kolay değil benimde beş yaş ve beş aylık çocuklarım yonetebılmek her anlarına yetebılmek ne büyük sorumluluk
Eceozdmr011 mercankus kesinlikle öyle ve kıskançlık çok fazla bizde yani her konuda bilmiyorum az büyüseler düzelirmi diye ümit ediyorum
ozgecankosar Eceozdmr011 evet annemde alıyordu ilk zamanlar uyku yspıyor ama sonra vicut alışıyor . Yinede konuşarak destek almak daha iyi ilaç bi bağımlılık biliyorsunuz ki