27m Merhaba oğlum 3 aylık Doğum kılomuz 2800 şuan ki kılomuz 5800 Sizce kılomuz nasıl bebeğim zeyıf mı çevreden bebek zayıf kılosu az gibi tepkiler alıyorum, 😑 Uzayan sarılığımız vardı bizim Ilk ay kilo 3700 2 . Ay 5000 Bu ay 5700
meryeli 27m bence güzel ya bizim de doğum 3 kg şuan 6 kg.doktor gayet iyi dedi. Anne sütü mü alıyor sadece ? Oğlum ikisini de alıyor.
user46357898 27m benim bebeğim 36+5 de 2.690 dogdu tam 3. Ayında 6 kilo idi bence kiloları gayet iyi takmayın kimseyi
mavipatikk 27m doğum kilosuna göre kilo alımı gayet iyi. Ağzı olan konuşacak maalesef ki takmamaya calıs. Benim oglumda 3 aylık. ayına göre baya iri olmasına rağmen kayınbabam doymuyomu bu cocuk deyip beni sinir krizlerine sokuyor. Artık gülüp geçmeye karar verdim sende öyle yap balım. Kilosuda gayet iyi maşallah cocuguna 💓🫶🏻
27m meryeli canımm meraba Sabah öğlen akşam 120ml mama verıyorum Genelde emzırıyorum tabi ki en rahatı o ama bazen doymuyor 😂 özellikle gece uyksuna çabuk gecsın güzel uyusun dıye yatmadan önce mama verıyorım 120ml 😂 Herı kalan vakıtlerde ıstedıgı her zaman emzırmeye çalışıyorum Siz nasıl Yapıyorsunuzz??