duruistwo Hem sağlıklı , hem kullanımı rahatmış. Ama biri bana nasıl taktığını anlatabilir mi? Asla yapabileceğim bir şey değil😬
Busegr duruistwo bana mantık olarak tampon gibi geliyor onuda kullanamıyorum zaten aşırı rahatsız ediyor birde içini boşalt sonra tekrar tak ki günümüzde çeşmeden su bile içemiyorken kaynatma gibi bir zorunluluğuda var bence yinede çok yorum yapmayayım sonra memnun kalanlar kızıyor 😂 tek önerim gerçekten çoook iyi bir marka olmalı
mavili_kelebek duruistwo Kayra_68_aksaray Busegr Meri-Mel 5 yıldır kullanıyorum. Pedler hep alerji yapıyordu. Uzun araştırma sonucu kullanmaya karar verdim. İyi kide öyle yapmışım. Hem atık olarak birşey yok. Hemde cidden yazık sıcakta o pedler hiç çekilmiyordu. Pedde gördüğümüz gibi çokça kanamamız olmuyormuş aslında bunu fark edince çok şaşırmıştım.Kullanımı için kupu kullanmadan önce sıcak suda kaynatin regli dönemi bittigindede kaldırırken kaynatıp kaldırın. Kubu C şeklinde kıvırın ve vajinanın içine hafifçe sokun o kendisi zaten açılıcak içinde. Tam yerleştiğinden emin olmak için uç kısmından tutum bir tur çevirin vakumladığını hissedeceksinizdir. Çıkartmak içindeyken kupu sıkın vakumu gidicek kolaylıkla çıkacaktır. Birde ilk kullanımda dışarı tutmak için uzun kısımı var kendinize göre dışarı çıkmayacak şekilde onu ayarlayıp kesin tamamdır. Çok rahat kullanımı. Özellikle sıcaklarda rahat ediyor insan. Bir de sürekli olarak ped parası ve bitti mi alayım mı edeyim mi derdi kalkıyor ortadan. Boyutları var normal doğum sezeryan doğum gibi A-B-C diye bakarsınız kendinize göre olanı alırsınız
duruistwo Busegr Tampon da zararlıymış ayol Kaynatma işlemi kutunun içinde mi dışında mı farkeder hangisi😂
usenmedimyaptimbirvelet duruistwo kullanımı rahat diyorlar ama asla yapamam gibi geliyor banada Cenin pozizyonunda takmak gerekir diye biliyorum, ama ben asla cesaret edemem ya elime boşalırsa 😱😱
alinmom usenmedimyaptimbirvelet ben de böyle düşünüyorum rahatsız eder mi? Kafam da milyon tane soru 🫣
duruistwo Meri-Mel ya videolardan falan anlatıyolar kolay diye ama burdan birinden duymak istemiştim 😂
tuuugc duruistwo ben doğumdan önce bir kaç yıl kullandım YouTube dan videolara bakarak takabilirsiniz kayma vs yapmıyor evet hissedilmiyor inanılmaz rahat.