happyymomiii Kızlar 3 yaşında kakasını günlerce tutuyor kabızlık geçmişi olduğu için lavman etkisiyle aşırı korkuyor . Bez sardırmıyor ,çişini lazımlığa yapıyor ama asla kakasını yapmak için oturmuyor. Nasıl olacak bu iş günler kabuz geçiyor lütfen bilgi verin
Bus1903 happyymomiii bizde tuvalet ögreniyoruz kakasını tutuyo tutamaz belki ümidiyle bol bol sıvı tükettiriyorum kayısı hoşafı çorba meyve vs bugun karnına masaj yaptım aşşa insinde tutamasın diye valla o kadar zor ki Allah hepimizin yardımcısı olsun
happyymomiii Bus1903 gelişme var mı?? Şuan ucunda ama ü gündür tutuyor resmen cinnet geçireceğim bir aydır böyle . Beynim ağrıyor tahammülüm kalmadı
Bus1903 happyymomiii kaka çizgi filmleri izliyoruz sürekli kakamızı evine yollayalım diyorum suyu ona döktürüyorum çok daha yeniyiz ama biraz biraz korkusunu yenmeye basladı yani görünce artık titremiyor en azından böyle böyle öğreneceğini düşünüyorum inşallah yanılmam
Elif337798 Kaç gündür yapmıyot kızım da öğle iki yaş ama ben lağman yapmam iki gün yapmaz üçüncü gün zorla yapar
happyymomiii kumsal02 maalesef tutuyor korkuyorum diyor tüm gün yap annecim demekle geçiyor .. sizin ki nasıl??
twinklestar happyymomiii ne durumdasınız acaba biz bu yüzden hemen beze döndük ama yine de her gün ağlıyor kaka geldiğinde bir ay oldu bizimde
happyymomiii twinklestar hemen dulcosoft şurup alın meyve suyu ile verin düzelecek bizde beze yapıyoruz ama gelince söylüyor kakam geldi diye. Şurubu düzenli verin sabah kahvaltıda
twinklestar happyymomiii teşekkür ederim inşallah vermeye devam ediyorum şurubu beslenmesine de destek vererek ne kadar devam etti sizin kaka tutma durumu
happyymomiii twinklestar bir hafta falan tuttu sonra bez sardım beze yaparken tutmadı. Anne bez tut yapayım dedi. Ayakta yapıyor tekrar kabuz oluyor döngü çok zor ama geçiyor. Şurubunu kahvaltıda verin eğer yapmazsa osmolok şurup verin tabi doktora sorun ben öyle yaptım tutamadı.