cLearQueen 9 aylık bebisim var kızlar bikac gündür labne veriyorum pınar marka. Siz ek gıdada hangi peynir ve zeytini verdiniz kacıncı ayda??? Tuz konusunu nasil yaptıniz illa tuzlu oluyorlar. Kaşar falan verdiniz mi
organikirmik cLearQueen 5. Ayın sonlarında beyaz peynir vermeye başladım suda bekleterek, labne de denedim de sevmedi doktor da önermemişti zaten işime geldi. Zeytini de suda bekletiyorum
cLearQueen organikirmik bide beyaz peyniri de suda beklettin mi süzme peyniri falan da bekletebiliriz
crybaby cLearQueen ben 8. Aydan sonra her şeyi verdim zeytini ev yapımı peyniri de tuzsuz aldım ama çokta sevmedi sonradan verdim artık ama doktor da demişti 9. Ay kontrolünde artık o kadar dikkat etmenize gerek yok diye
[silindi] cLearQueen Ver gitsinnn geç bile kalmışsın kuzuu zeytini tuzsuz veya az tuzlu alabilirsinnnn. Gerçi alerjikti hem bazıları 8de başlıyor ben 6dan sonra başlamıştım. Labne önerilmiuor çok diğer peynirlere devammm suda bekletebilirsinn
[silindi] [silindi] duruistwo labnenin nesi var kızlar benimkinin tek yediği peynir o. Siz krem peynirle mi karıştırdınız
hafizevr cLearQueen bende aynı şekilde merak ediyorum. Benim bebeğim 8 ay 5 günlük. Evdeki zeytini suda beklettim ama yine tuzlu yaa. Organik labne verdim sevmedi. Tuzsuz normal ev peynirlerinden yiyebilir mi acaba vermeye çekiniyorum. Kaşarda denemedim. Kaşarı kaçıncı ayda vermeye başlıyorlar inşallah yazarlar😊
momas cLearQueen çeçil ve kaşar çok seviyor zeytin az tuzlu alıyorum çekirdekleri ayıklayıp azcık sarımsak yağ koyup blenderdan geçiriyorum ezme yapıyorum. Labne de içim laktozsuz alıyorum
alinmom cLearQueen başlık süpermiş 😀allah ne verdiyse artık benim kızım çok hevesliydi 6.ayda vermeye başladım ufak ufak şuan ağzına sürmüyor 😶🌫