mervemsiiiii Herkese merhaba çocuklarınıza inek sütü içiriyor musunuz? Markette hangi marka süt daha iyidir veya alma çok kötü dediğiniz marka var mı? Her zaman organik süt bulmak zor tavsiyelerinizi bekliyorum
nazts01 mervemsiiiii bebeğe inek sütü verilmemesi lazım 2 yaşına kadar anne sütü anne sütü yoksa mama
neslika mervemsiiiii kaç yaşında bilmiyorum ama kutu sütler süt değil. Verecekseniz pastörize süt tercih edin. Keçi sütü daha iyi diye biliyorum. Bebekse devam sütü daha uygun olur.
hndathn mervemsiiiii 3 yasından itibaren sadece haftada 2 kez 1 su bardağını geçmemek şartıyla sadece kahvaltı ogunlerınde verdim. Icım rahatla kullanıyorum ben
mervemsiiiii nazts01 2 yaşında oğlum emmeyi bıraktık ara öğünler de arada vermek istedim seviyor çünkü
mervemsiiiii neslika teşekkür ederim 2 yaşında devam sütü de içiyor değişiklik olsun diye ara öğünler de veririm diye düşünmüştüm
neslika mervemsiiiii 2 yaşındaysa içebilir artık. Kansızlık, hazımsızlık vb bir sorun varsa doktorunuza danışarak hareket edersiniz.