busbus59 tultanhanim ismini hatırlamıyorum ama yıllar öncesinde gittiğim bir kuaför vardı hala duruyorsa orası çok iyiydi. Twleferiğin karşısında üst geçitin biraz ilerisinde bir yer hatta dövmeci felan var izasında
berna52 tultanhanim Nilüfer Kuaför var canım. Hem arkadaşım hemde çok çok iyi kaş işin de. Fidangör de iş yeri.
berna52 berna52 pardon yaptırmak için mi aldırmak için mi 😂 aldırmak için Nilüfer, eğer yaptırmak istiyorsan hicret var canım instagram da o da arkadaşım onlara bak.
tultanhanim berna52 altın oran kaş alımı yapıyor mu? Ben Ordulu değilim bir kaç kuaför denedim ama asla içime sinmedi. Kendim hallediyorum ama artık bir kuaför eli değsin istiyorum 🫣
berna52 tultanhanim yani şöyle sırf kaş için Fatsa dan falan müşterileri geliyor. Ben çok memnunum. Denemekte fayda var aslında :) memnun kalacağınıza eminim.
tultanhanim berna52 instagram ismi ne acaba 🌸 bende bakıp deneyim Google haritalarda bir yer var baya iyi yorumlar ama bilemedim 🫠
tultanhanim berna52 olsa sevmezsin bence yaa aşırı zor 🤧 Kardeşim benim hakkımı sen almışsın der keşke geri verebilsem 🤣🤣