ShutUp Hanımlar kitap postlarını görüyorum ve inanılmaz hoşuma gidiyor almak istiyorum fakat kızım daha yeni 5. Aya girecek bu aylara uygun kitaplar var mı?gelişimine katkı sağlayacak kitaplar özellikle. İlk çocuğum dolayısıyla bebek/çocuk kitaplarına uzağım. Araştırıyorum ancak içerik hakimiyeti olmadığı içinde alamıyorum. Sizlere danışmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim 🤓
duruistwo ShutUp Bu kocaman gözler serisini önerebilirim. Sincap kitap cırtlı kitaplar İlk sözcüklerim 1 yaş Bebek üniversitesi
suhedaaaaa ShutUp Kütüphanemiz 🥹💖 Daha sığmayanlar var. Zeki Bebek Kütüphanesi YKY Yayınları İş Bankası Yayınları Sincap Kitap Duyusal kitaplar Cırtlı kitaplar Hareketli kitaplar Sesli kitaplar
Nefnanmom ShutUp zeka kartları alabilirsiniz, bide hareketli ve sesli kitaplar var onlarda çok eğlenceli oluyor😌
Fincan Kitap deyince ben 🙈 Bütçeniz varsa indirimleri takip edip bu kocaman gözler kimin serisini alabilirsiniz. Kızıma bebekliğinden beri okuyorum hâlâ seviyor 2 sene oldu. Hepsinin ayrı ayrı güzel hikayesi var sadece dinozor stegoyu boşa aldığımı düşünüyorum kız çocuklarının pek ilgisini çekmiyor sanırım
Kitsu Çocuk akademisi, yükselen zeka özellikle yırtılmayan kitapları, bebek üniversitesi bunlar ilk aklıma gelenler. 5 ay küçük demeyin her şeyi anlıyorlar biz 2 aydan beri okuyoruz ben çok faydası olduğunu düşünüyorum ( 6 buçuk aylık )
ShutUp Kitsu evet o yüzden danışmak istedim şimdiden okusam alsam vs anlayabilir mi diye tereddütte kalmıştım. Çok teşekkür ederim ❤
ShutUp suhedaaaaa hayalim kızıma bir oda ve kitaplık yapmak. Çok güzel görünüyor ayrıca teşekkür ederim 😍❤