sumeyyesinanaras yavruaslanlar bence çok güzel olmuş geniş odanın avantajı bu eşya içinde kayboluyor düzenli duruyor benim kızlarım odası küçük 2 baza 2 çalışma masası 1 dolap var minik bir boşluk kalıyor
sumeyyesinanaras yavruaslanlar kız bu odada büyük güzel olmuş ellerine sağlık yavrun güzel vakitler geçirsin inşallah. Benim ev Toki evleri en büyük oda salon😂
yavruaslanlar sumeyyesinanaras inş cnm daha büyük evler nasip etsin gerçekten büyük ev cok iyi oluyormus ben 1+1 de geçti ömrüm
sumeyyesinanaras yavruaslanlar Aminnn inşallah kız Allah razı olsun güzel dileklerin için gerçekten zor neyi nereye koyacağımı şaşırıyorum İnan ki
yavruaslanlar Ogulluana 4 metrekare cnm o boş yere calısma masası gelcek büyük olmaz bence daha fazla cok kaplar
Kuzucukumsu yavruaslanlar ay maşallah ne güzel büyük oda güle güle kullansın yavrucuklar kaç metrekare oda
Sekerpare_ yavruaslanlar Cansu oturma odan nasıl oldu atmadın bunlara bakılırsa çok güzel olduğu kesin
yavruaslanlar Kuzucukumsu imş en kısa sürede evet ama cok zor hep el izleri temiz olsa da mutlaka 4 4 lük 2 cocukla olmuyor evi topluyorum sürekli en azından süpürüyorum