bettulllyavuz_10 Kızlar biz 3 aylık olduk ve bi kaç aşıdan bahsettiler rota ve menenjit yaptıranlar oldu mu önerirmisiniz çok arada kaldım yaptırmalımıyım …
Gokturkmom bettulllyavuz_10 İmkan var ise bence yaptırılmalı.Rotayı 2-4.aylarda menenjiti 3-5te yaptırdım son dozumuz kaldı o da 13.ayda yapılacak.
alpmomssss bettulllyavuz_10 ikisi de kesinlikle yapılmalı rota zaten ağızdan damla şeklinde oluyor o kadar basit ki keşke tüm aşılar öyle olsa . Menenjite henüz başlamadık aşılar bebeğimde çok ateş yapıyor biraz büyümesini bekleyeceğim
basemode bettulllyavuz_10 eğer imkan varsa yaptırın. 3.ve 5. Ayda rota+menenjit a ve b grubu aynı anda yaptırdık. Hastali olup bah tüh demektense aşıya verilen para gözüme batmadı. Sağlıklı olsunlar tüm bebekler🌸 rota için belli bir zaman var sonrasında çok etkisi olmuyor ona bakın bi. Menenjitlerinde iki doz arasına 2 ay koyuyorşar
basemode alpmomssss 2.ay aşısında 39.5 gördük memenjit a ve b aynı anda burdu 37.5 bile olmadı ateşi. Bebekten beneğe illa ki değişir günü gününü tutmazken 🌸
alpmomssss basemode 4. Ay aşısında gördük bizde aklım çıktı aklım … Arkadaşımda 3 aylıkken bebeğine menenjit yaptırdı ateşli havale geçirdi . Onu da görünce çok korkuyorum 😭
basemode alpmomssss allahım korusun , bebekler hasta olmasın insan dayanamıyor ya🥺 o yüzden aşıları ne kadar olursa olsun borç harç bulup yaptırmak lazım diye düşünüyorum. Keşke devlet karşılasa ama maalesef