Gakkoyenge Gamzeparlak1 tabiki de kasıtlı Allah kahretsin terörü de destekleyenleri de en küçük sempati duyanlarıda KAHRETSİN allah belalarını versin üstleniyorlar zaten yaktıkları ormanları biz yaktık diye açıklama yapıyorlar cayır cayır diri diri yanarlar inşallah hepsi. Gariban köylümüz mahvoldu yörükler diyarı Ödemiş mahvoldu İzmir mahvoldu çok üzülüyorum kahroluyorum yangın uçağı almayan hükümeti de allah bildiği gibi yapsın her yıl yangınla sınanıyoruz hala yeterli ekipman yok tüyü bitmemiş yetimin hakkını savura savura yiyenlerden de Allah hesap sorucak elbet benim hakkım haramdır devletin parasını bu şekilde harcayan milleti yalnız bırakan herkese haram en ufak bi payım varsa bile haram zıkkım olsun olan hep Türk vatandaşlara oluyor
Gakkoyenge gokceege canım sen Ödemiş’de misin 😔 Allah yardımcınız olsun elimiz kolumuz bağlı dua etmekten başka bir şeyimiz keşke olsa koşa koşa gelirim geliriz
CuteBadesMama Gakkoyenge Sarnıç’ta hala devam eden yangın, gündüz çektiğim ve 10 dakika önce çektiğim. Biz Çiğli’deyiz, düşünün aradaki mesafeyi, buradan izliyoruz. Yan tarafı havaalanı zaten. Rüzgarda var.
Gakkoyenge CuteBadesMama çok üzülüyorum ya dayanamıyorum şu göğüs kafesime bi ağrı giriyor ülkemin bu hale düşmesini kaldıramıyorum canım acıyor
birazquality Gakkoyenge kim yapıyorsa bu yangınları allahından bulsun ya her yer perişan oldu her yaz aynı görüntüleri görmekten yazdan nefret ettim artık her sene yazın ortalık kavruluyor bucada da başlamış
aptallarsizii Gakkoyenge açıkçası bunun terörle alakası olmadığını artık kendi devletimden şüphelendiğimi söylemek istiyorum ben pek haber seyretmiyorum devlet büyükleri bu yangınla alakalı ellerinden geleni yapıyor mu şimdiye kadar o yangının söndürülmesi gerekiyordu tüm şehirlerdeki imkanları kullanıp 1 günder söndürülebilirdi ama bile isteye fazla ekip göndermiyorlar kendi ülkemizin insanları hain
Gakkoyenge aptallarsizii bende ikisinin bir olduğunu düşünüyorum çünkü açıkça söylediler biz yaptık diye ateşin çocukları diye aratırsanız görürsünüz çok üzücü keşke hemen sönse Seferihisar tamamrn yandı yanacak yer kalmadığı için kendi kendine söndü