elifdvz Bir de sevgili anneler egzama olan bölgeye asla krem sürülmemeliymiş yara kızarıklıpı gidip kuruluk kalınca sadece sürülebilirmiş o geçirmezmiş sizinde bilginiz olsun
cnsu77 elifdvz kaç aylıktı bebişin bizimki 4 aylık bize de yaparlar mı acaba deri testi . Siz kan vermediniz mi
sibellgndz cnsu77 merhaba bu ilacı kaç günde kaç kez kullandınız acaba benim bebeğimde de var 4 ay 12 günlük
cnsu77 sibellgndz ben sabah akşam olcak şekilde 5 gün kullandım geçti ama tekrarlayan olursa kullanmaya devam ediyorum
gunes76 elifdvz gebeliğimi öğrenmeden 15 gün öncesinden tutun ta ki şu ana kadar var kızım 2,5 aylık biyopsi yapıldı tinea korpus mantarı çıktı farklı doktora da götürün isterseniz. Mantara benziyor benim yaralarım da bu sekilde
elifdvz sibellgndz ilaçlar geçirmedi kesinlikle bizimkini kremleri tamamen bıraktım duşta duru su azalma oldu şu son üç gündür mustela stelatopia intens sürüyorum ama asıl geçme sebebi bir teyze okudu o okumaya başladığı zamandan beri yeni çıkan yok olanda söndü geçmiş olsun