Zeynepadem 7 aylık oğlumun kafası çok sıcak kızlar ya ateşini ölçtüm 36.4 yok ama kafası neden öyle ilk dişini çıkarıyor acaba ondanmıdır bi sorun olurmu ilaç versemmi yada öyle olsa ateşi olurmu sizce ne yapmalıyım 😦
Ikrazumra19 Zeynepadem dis cikarirken kafa sicak oluyor korkmayin gece belli saatlerde olcun yukselirse surup verirsiniz
Honey Zeynepadem benm kızımda 6 ay 6 günlük şu an, kafası aşırı terliyor her yataktan aldığımda çarşafı su gibi, alnı saçları su içinde 🙄
Zeynepadem Ikrazumra19 az önce ölçtüm 36.4 şimdi uyudu gitti sıcaklığı normal soguk şuan başı gece çok terliyo bide 😦 dişi hafif belli oluyo ama çıkması henüz ilk olduğu için tecrübem de yok
Zeynepadem Ikrazumra19 şurup olarak calpol ve dolven var açıldıktan sonra kullanım için süreleri kaç gün en son bir ay önce vermiştim duruyo öyle eczaneden tekrar alsammı acaba
Zeynepadem Gulaltan hmm doktora falan sormadınızmı hiç benım oğlum da ara ara sıcak oluyor terliyordu iki gündür de sıcak kafası tedirgin oldum
Gulaltan Zeynepadem yok hiç sormadım babasında sürekli terler genetik olduğunu düşünüyorum amcası dedesi de sürekli baştan terlerlermiş
Ikrazumra19 Zeynepadem calpol verin 1 cay kasigi yeter 1 ay sure diyorlar ama verebilirsiniz sorun olmaz ya 3-4 ay olmadiktan sonra
Sibel_ismet Ikrazumra19 ben de avala Calpol u iki aylık yi yavrum şimdi nerdeyse 6 bitecek atmam mi lazım doktor öyle bişey demedi ama ...
Zeynepadem Mehmethan0920 ben hemşireyle görüştüm son kullan tarihine kadar sorUn olmaz dedi bana yani
ZeynepAylin Benim kızım da 7 aylık bu aralar çok terliyo yattığı yer sırıksıklam oluyo ve kafası çok sıcak. Ben de ateşine bakıp duruyorum normal heralde bu aylarda 🤔
Zeynepadem ZeynepAylin aynen benim oğlum da ayni görüştüm hemşiresiyle diş çıkarıyor diye kafası sıcakmiş ..terleme zaten benim oğlum da sürekli oluyo gibi bişey yani
Mehmethan0920 Zeynepadem ben de hemşireyim. Biz hastanede kullandığımız suruplara tarih yazar ve 1 ay sonunda atarız. Aynı şeyi bebek için de aile hekimimize sorup teyit etmiştim ki propektüste de yazar. Tabi yine de karar sizin 😊