Minikbirprenses Kızlar çok şükür 6 aylık olduk ek gıdaya baslangic yapacağız biz yoğurt ile başlayalım dedik ama hangi saatlerde versem.oglenmi alsammi gundr kaç kere vermeliyim tecrübeli arkadaşlar yardimlqrini rica ediyorum ☺️yoğurttan sonra kabak veya havuç ile devam edecegim birde ek gidada hangi tabaklar daha kullanışlı olur kaşık almışım ama tabak yok😅
biricik9 Minikbirprenses bende burada yerimi alayım çorba veya yaptığınız bebeğinizin sevdiği şeyler varsa yazın bizde 6ay 3 gunlik olduk
Elz3 Minikbirprenses öğlen başlayın 1 çay kaşığı yarın 1 tatlı kaşığı sonra 1 yemek kaşığı diye ilerleyin. Sonrasında kabak , havuç gibi sebzeleri de buharda haşlayıp aynı şekilde yapabilirsiniz. Yaptıktan sonra bu seferde yoğurt ve sebzeleri karıştırıp verebilirsiniz. Ben öyle yapmıştım☺️🫶🏻
basak1336 Minikbirprenses Öğlen saatlerinde vermen daha iyi olur herhangi bi alerjik reaksiyon gösterebilir. Tabak kaşık inan bi süre sonra evdekiler kullanıyor bi hevesle alınanlar çekmecede bekliyor 😂
organikirmik Minikbirprenses sabah verin ki alerji gelişirse takip edin. Alerji gelişmeyen besini öğlene akşama iteleyebilirsiniz
beyusbetuss Merhabalar postunuzu gorunce yazmak istedim 😊 İnstagram sayfamda ek gida surecine nasil basladik, nasil hic sorun yasamadikla ilgili videolar videolar paylasiyorum. Dilerseniz takip edebilirsiniz 😊 İnsta: betulserinpinar
prenseskus beyusbetuss sizi şuan takip ettim kızımızın tokasina bayıldım kızım saçı gibi ama nasıl güzel tutmuş ve kıyafetirini nerden alıyorsuniz ☺️
beyusbetuss prenseskus Yaa çok teşekkür ederiz 😊 Genelde lcw ve E bebekten aliyorum nadiren trendyol kullaniyorum 😊 Benden istendikçe kiyafetlerinin linkini paylasiyorum 😊 Bir de tokalarinin tabii ki 🥰
prenseskus beyusbetuss bebekken kurdele olan tokası nerden aldınız Trendyol saçsız bebek tokası mi? Birde düşüyor mu Hemen böyle düşüp eline alıp ağzına almasından korkarım şuan 3 gün sonra 5 aylık olcak 🌸
mucizemm94 Minikbirprenses yoğurt ile başlayın çay tatlı yemek kaşığı olarak 3 gün deneyin kabak havuç buharda pişirin çatalla ezip yedirmeyi deneyin içerisine hakiki zeytinyağı koyun biraz öyle ilerleyin zaten 3 yk bile yese doyar midesi küçük daha sonra bir kaseye geçersiniz slikon yapışan tabaklar iyi oluyor blw.yonteminde kırılma gibi bir şey olmuyor ty dan almıştım memnunum sabahlari yumurta sarısı verirsiniz organik irmik bisküvi ile herşeye yavaş yavaş alistirin tarifler çok Instagram’da bakarsınız ayına göre
Minikbirprenses mucizemm94 çok teşekkür ederim.instagram.kullanmiyorum.malesef youtubede bakmaya çalışıyorum değişik tariflere ☺️yoğurt ile başladım bugün 2.gun alerjik olursa nasıl belirtiler oluyor acaba anlasilirmi yoğurttan sonra sebzelere baslicam vakumlu tabaktan aldık su meşhur markanın güzel.kullanisli bişey gerçekten birde önlük almak istiyorum ☺️
mucizemm94 Minikbirprenses ağız kenarlarinda kızarıklık poposunda pişik yüzünde kırmızı noktalar olursa belli ediyor nefis yemek tariflerinde bebeklere Özel çok tarif var bakabilirsiniz
pozimom Minikbirprenses vallah tabak falan koyma önüne alır fırlatır 🤣ben direk mama sandalyesinin üstüne koyuyorum kendi eliyle yiyeceği şeyleri alıp yiyiyor tabi katı şeyler.. Sıvı şeyleri kendim yediriyorum şimdi .. ben açıkçası 10 aylıktan önce aman aman ek gıda yedirmedim 3 gün kuralı da uygulamadım azar azar yedirdim tavuk suyuna çorbalar yaptım 9 aylıkken ekmek doğradım tavuk didikledim pilav yedirdim büyüdükçe katı şeyleri cogalttim yani.. su da icirdim 5 aylıktan itibaren hava sıcaktı çünkü oğlum ağustosta 5 aylik idi .. şimdi 15 aylık artık kaşığı Labneye batırıp eline veriyorum kendi ağzına koyuyor kaşığı yiyor içeceği ben iciriyorum yoksa yere saçıyor 😀 pipetli kapalı bardak alacağım ona kendi içsin.. böyle böyle alışacak bebisin.. günlük yoğurdu labnesi yumurtasi corbasi vardı ..önlüğü de alıp çıkarıp atıyordu bende takmadım önlük oğlum yer içer en son üstünüm değişir elini yüzünü temizlerim
Minikbirprenses pozimom bende su vermeye başladım bir süredir doğuda oldugumuz için çok sipcak buralar bebe çok terliyor su veriyorum ☺️folik asit bebeleri biraz nazlı gibi ondan genede 3 gün kuralı ile gıdım dedim bide tecrübesizliği var😅
pozimom Minikbirprenses ben domates inek sütü ve bal vermedim 1 yaştan önce şimdi 15 aylık daha yeni yeni domates veriyorum süt ve bal hiç vermedim.. 3 gün kuralı ile gitmedim vallah biz ne yersek onu verdim ben genelde sebze yemeği yediğim için minik minik yedirdim suyundan verdim falan diğer türlü yemiyordu tatsız tuzsuz ama böyle yiyor maşallah .. kahvaltıda yumurtayı kırardım pisirip labne ile veya yoğurt ile karıştırır yedirirdim hala da öyle yer😅
Minikbirprenses mucizemm94 bazen böyle sinek işitmiş gibi şeyler çıkıyor ama geçiyor onlar olabilirmi acaba anlayamadim