yagmurkokusu_ Kızlar stajyer olup ehliyetini kaptıran var mı ? Galiba ehliyet iptal oluyormuş. Süreç nasıl ilerliyor ?
Canparcam_ yagmurkokusu_ Arkadaşım kaptırdı. Ehliyeti iptal edildi. Psikoteknik muayeneden geçtkten sonra tekrar kursa yazılıp sıfırdan ehliyet almanız gerekiyor.
05012025 yagmurkokusu_ stajyerlikle ne alakası var ya niye iptal etsinler durup duruken merak ettim şimdi
yagmurkokusu_ Canparcam_ yazılı sınava da giriyorum değil mi ? 3 tane sürücü kursuyla görüştüm 2 si muaf oluyorsunuz dedi diğeri giriyorsunuz diyince kafam karıştı
tineanigra 05012025 durup dururken neden iptal edilsin ceza yemiş belli ki stajyer ehliyetin ceza puanı çok düşük bazı hatalarda direkt iptal ediliyor
Canparcam_ yagmurkokusu_ Hayır muaf olmuyorsun tekrar elektronik sınava giriyorsun geçersen direksiyon sınavına giriyorsun. Arkadaşımla ben aynı kurstan ehliyet aldıl o alkollüyken kaza yapıp polise kaptırdı ehliyetini sonra tekrar kursa yazıldı ehliyet almak için.
05012025 yagmurkokusu_ ben olayı tamamen farklı anlamışım o yüzden sormuştum ama diğer cevaplarınızdan anladım olayı.
yagmurkokusu_ Canparcam_ kaza bela yok Allah’a şükür ama kötü yani normal stajyer olmayanlar gibi cezaya mahkum oluyoruz
tineanigra Rwerdst hepsi için geçerli olabilir emin değilim ben b aldım stajyerliğin son 6 ayındayım :)
Rwerdst tineanigra Saçms sapan şeyler çıktı ya 🫠bende d ehliyet alcam cumartesi sınavımda onda da mı stajyer oluyor merak ettim. Çok saçma gerçekten
tineanigra Rwerdst ilk kez ehliyet alınan her sınıf için geçerliymiş ama b sınıfı varken d de alayım dersen ne oluyor onu bilmiyorum
yagmurkokusu_ Canparcam_ kötü yani şuan beklemedeyim kocamda kaptırdı onun 45 gün oldu oda bekleyecek birimizde olsaydı gene idare ediyordukta aynı haneden ikimizinde gidince araba var sürücü yok 😂
yagmurkokusu_ 05012025 evet ama uygulamaları normal sürücülere göre uygulnılıyor hem iptal ediyorlar hemde bekletiyorlar şuan sıfırdan ehliyet almam psikoteknik yazılı sınav direksiyon eğitimi sınavı derken baya bekleyeceğim.