KendiEvimdeDeplasmandayim Kızım 6aylık ayaklarının üstüne basmak istiyo sürekli. Yürüteç kullanmak istemiyorum hoppala kullanan var mı önerir misiniz? Sağlık açısından bir sakıncası var mı ? Ve kaçıncı ayda kullanılabilir şuan erken mi sizce ?
suhedaaaaa KendiEvimdeDeplasmandayim Bana komşum yürütecini verdi. O yüzden hoppala almadım. Arkadaşım hala hoppala kullanıyor bebeklerimizin ayı aynı 9 aylıklar. Ben ise yürüteci bırakmak zorunda kaldım çünkü bebeğim artık içine sığmıyor. Hoppala kullanımı daha uzun yani özetle.
ozgecankosar KendiEvimdeDeplasmandayim hoppalada yürüteçte uzmanlar tarafındna önerilmiyor . Tek güvenilir olan itmeli yürüme arabaları 🙏🏻
KendiEvimdeDeplasmandayim Kitsu yürütece de içim gidiyo ama korkuyorum da ☺️ ne zamandır kullanıyo ve ne zaman başladınız
Kitsu KendiEvimdeDeplasmandayim 5. ay 20 günlüktü annem alma dedi eşim alma dedi gittim kendi kafama göre aldım 🥲 ilk koyduğumda çok mutlu oldu günde sadece 10 15 dk koyuyorum dün baya baya yürümeye başladı 6 ay 10 günlük. Benim bebeğim çok sevdi vallahi ben pişman değilim 😅
KendiEvimdeDeplasmandayim Kitsu yaa maşallah 🧿 görümcemde var aslında sana vereyim demişti kullanmıyo şuan yürütecini ondan alayım hoppala da kendim alayım bakalım hangisini sevecek ☺️
bebiskoveannesi KendiEvimdeDeplasmandayim merhaba benim bebeğim de 8 ay 12 günlük. E bebekten aldım yürüteç kullanıyorum çok da memnunum. Günlük max. 15 dk. Bazı günler kullanmadığım da oluyo tabi. Ama yürüme arkadaşı almak istiyorum. O yüzden yürüteçi satayım diyorum 2. El almak isterseniz bi bakabilirsiniz
KendiEvimdeDeplasmandayim bebiskoveannesi merhaba yürüteç görümcemde var ondan alacağım çok teşekkür ederim ☺️
KendiEvimdeDeplasmandayim ozgecankosar onuda düşündüm aslında ama onu kullanabilmesi için biraz daha hareketli olması lazım sanırım