aslananne27 Oğlum 3 yasında erken kalkmasından acayıp bunaldım aksam 12 de uyusa bile 7 bazen 6 da kalkıyor napabilirim geç kalkması için gece uyumadan duş aldırıyorum karnı da tok ama erken kalkıyor odayı karanlık ta yapıyorum yok anam uyumuyor çocuk
ikicocukannesi205_ aslananne27 benimde oğlum öyle 3 yaşında işe gidecek gibi 7 de kalkıyor sonra 12 gibi uykusu geliyor anlamadım bir çözümü yok mu bunun
genc1anne aslananne27 benimkide uykuya direniyor uyumak istemiyor ama uyuduğu zamanda kalkmak bilmiyor sabah erken kalkıyor 7 gibi öğle uykusuna yatırmaya çalışıyorum bazen uyuyor bazen uyumuyor uyumadığı zaman akiam 6-7 arası bi bakıyorum uyuya kalmış bu sefer gece geç yatıyor çıldırcam artık valla öğlenleri uyuduğu zaman rahat 2 saat yatıyor akşam da 9 gibi uyutuyorum
merrv26 aslananne27 hiçbişey malesef çocuğun yapısı buysa değişen bişey olmuyo benim oğlumda küçüklüğünden beri aynı şuan 5 yaşında hala aynı erkenden kalkar
hunilimomy aslananne27 çevreden gec yatir gec kalksin diyenlerden bikmis biri olarak naparsam yapayim çocuğumun en gec uyanma saati 8.15. Bu nedenle en gec saat 10 gibi yatiriyorum her yolu denedim 12de yatti 1 de yatti yine 7-8 aralığında kalkiyor. Desteksiz uyuyor suyunu kendi iciyor sadece biterse seslenir anne su diye. Ama yapısal olarak böyle kabullendim
Hazom aslananne27 uykuyu sevmeyen çocuk sevmiyor. ne yaparsanız yapın olmuyor kabullenip devam edin. Ben öyle yaptım büyük oğlum 5 yaşında hiçbir zaman sevmedi hep erkenci
hellomom aslananne27 or alde çocukların uyanma saati 6-7-8 dir zaten. Böyle bir düzenle büyümesi de önemlidir çünkü kreşe/okula başladığında zaten erken uyanacak. O zaman zorlanır bu sefer. Bir de çocukların saat 10 da derin uykuda olması gerekiyor ki büyüme hormonu salgılanabilsin. Bu da en geç 9-9:30 da yatması anlamına geliyor. Siz erken yatıp erken kalkmaya alışsanız hepiniz için daha sağlıklı olur.