imran0907 Anneler benim 3 aylık bebeğim var ve anne sütü artı mama ile besleniyor doktorumuz 3. Ay kontrolünde su verebiliceğimizi söyledi 5 cc kadar. Günde kaç kez ve nasıl veriyorsunuz beslenmeden önce veya sonra??
nnoktaa imran0907 ek gıdaya başlayana kadar hiç su vermedim. Sadece anne sütü alıyordu. Şu an piyasada bulunan hiçbir suyun mineral değeri bir bebek için yeterli değil. Anne sütü gibi bir mucizeniz varken su vermek çok gereksiz.
bsrayblge imran0907 merhaba sorunuzdan bfarklı olarak neredeyse 2 aylık kızım , bende emzirip mama veriyorum kaç cc mama veriyordunuz? 2 aylıkken
imran0907 nnoktaa açıklamada da belirttiğim gibi sadece anne sütü almıyor mama da alıyor doktor bana gerekeni söyledi zaten sadece su veren anneler var mı varsa ne kadar veriyorlar merak ettim bu yüzden sormak istedim
busrakizinbebesi Ben gün aşırı 3 çay kaşığı kadar zemzem veriyorum. Tabi heresin kendi bilecegi birşey ben verin de diyemem vermeyin de normal su yada kaynamış su vermek istemedim
alpaslanmom_ 3 aylık çocuğa su mu ? Benim doktorum ek gıdaya geçmeden vermememiz gerektiğini söyledi onun yerine emzir yada mamayı arttır dedi
imran0907 alpaslanmom_ hava sıcak olduğu için doktor mamayı biraz sulu yapabilirsiniz veya mamayı tam suyla yaparsanızda 5 cc kadar su verebilirsiniz dedi
imran0907 bsrayblge 2 aylıkken 60cc falan veriyordum anne sütü ile birlikte. Şuan anne sütü artı 100 cc alıyor yükselttim 120 yaptım fakat kustu tekrar 100 e döndüm